Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Lavrov ve Kerry çatışmaların sonlandırılması anlaşmasını görüştü

Lavrov ve Kerry çatışmaların sonlandırılması anlaşmasını görüştü
Fotoğraf Başlığı Lavrov ve Kerry çatismalarin sonlandirilmasi anlasmasini görüstü

Lavrov ve Kerry'nin, Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes niteliğindeki, çatışmaların sonlandırılması anlaşmasının uygulanması konusunu görüştükleri bildirildi.

Kaydet
a- | +A

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes niteliğindeki, çatışmaların sonlandırılması anlaşmasının uygulanması konusunu görüştükleri bildirildi.

Rusya'nın TASS ajansında yayımlanan Rusya Dışişleri Bakanlığı açıklamasına göre, Rusya tarafının isteği üzerine Lavrov ve Kerry arasında, Suriye'de varılan anlaşmanın uygulanması konusunun ele alındığı bir telefon görüşmesi yapıldı.

Görüşmede tarafların, Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes niteliğindeki, çatışmaların sonlandırılması anlaşmasını değerlendirdikleri ve Uluslararası Suriye Destek Grubu eş başkanları olarak iki ülkenin askeri alanda yakın koordinasyon sağlamasının önemini vurguladıkları kaydedildi.

İki ülke dışişleri bakanının görüşmesinde ayrıca, anlaşmanın uygulanmadığına yönelik basında yer alan provokatif bilgilerin kabul edilmez olduğunun kaydedildiği bildirildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.