Trump'a benzetilen Johnson'dan tepki

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Trump'a benzetilen Johnson'dan tepki

DÜNYA Haberleri  / AA

Londra Belediye Başkanı Boris Johnson, ABD başkanlık koltuğu için yarışan iş adamı Donald Trump'a benzetilmesinden dolayı "hayatının en kötü dakikalarını" yaşadığını söyledi.

İngiliz ITV kanalında katıldığı programda konuşan Johnson, ABD'nin New York eyaletininde sokakta yürüdüğü sırada, bir kızın kendisini Trump zannettiğini söyledi.

Trump gibi açık sarı saç rengine sahip Johnson, "New York'ta yürürken gazeteciler fotoğrafımı çekmeye çalışıyordu. Karşı kaldırımdan da bir kız bana doğru gelmeye başladı. Yaklaşınca durdu ve 'Vay canına, o Trump mı?' diye sordu. Hayatımın en kötü dakikalarıydı." dedi.

Dağınık saçları ve kırışık gömlekleriyle eleştirilere maruz kalan, İngiliz siyasetinin renkli ismi Johnson ayrıca, "Trump'ın başkan olmasından dolayı gerçekten endişe duyuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...