Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Mihraç Ural'ı dün gece gizlice gömdüler'

Düzenleyen:
'Mihraç Ural'ı dün gece gizlice gömdüler'

DÜNYA Haberleri

Suriye iç savaşında Esed rejimine hizmet eden milis güçlerin komutanlarından ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2013'te düzenlenen bombalı saldırının baş aktörü Mihraç Ural'ın dün akşam Ahrar'uş Şam tarafından öldürüldüğü duyuruldu. Saldırı anı ya da Ural'ın cesedine ilişkin görüntü olmaması kafaları karıştırırken Independent Suriye temsilcilerinden Hadi Abdullah, Mihraç Ural'ın dün gece Lazkiye'nin kuzeyindeki Kardaha kırsalında gizlice gömüldüğünü açıkladı.

Suriye'deki birçok katliamda parmağı bulunan ve 11 Mayıs 2013'te Reyhanlı'da düzenlenen saldırıda 52 kişinin ölümünden sorumlu terörist Mihraç Ural'ın öldürüldüğüne dair yeni bilgiler gelmeye başladı.

Ahrar'uş Şam Askeri Sözcüsü Ebu Yusuf el-Muhacir yaptığı açıklamada, Lazkiye'de rejim güçlerinin oldukça hareketli olduğunu ve bir süredir devam eden keşifler neticesinde bugün rejime ait bir askeri araç konvoyunu hedef aldıklarını anlattı.

'Gizlice gömdüler'

İndependent Suriye temsilcilerinden Hadi Abdullah ise resmi Twitter hesabı üzerinden ses getirecek bir bilgi paylaştı. Abdullah, çeşitli kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Mihraç Ural'ın dün gece Lazkiye'nin kuzeyindeki Kardaha kırsalında gizlice gömüldüğünü duyurdu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...