Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Japonya'da dev ağızlı köpekbalığı yakalandı

Düzenleyen:
Japonya'da dev ağızlı köpekbalığı yakalandı

DÜNYA Haberleri

Japon balıkçılar tarafından dünyada çok nadir görülen dev ağızlı köpekbalığı yakalandı, balığı gören balıkçılar kısa süreli bir şok yaşadı. 1 ton ağırlığındaki köpekbalığı şimdiye kadar sadece 60 kez görüldü.

Son derece nadir olarak görülen dev ağızlı köpekbalığı Japonya'da balıkçıların ağına takıldı. 1 ton ağırlığındaki dev balık bir balıkçı tarafından satın alındı.
 
İlki Havai'de yakalanmıştı
Dailymail'in haberine göre, 100 yıllık ömrü olan dev ağızlı köpekbalığı 1976 yılında keşfedilmesinden bu yana şimdiye dek sadece 60 kez görüldü. Çoğunlukla Tayvan, Filipin ve Japonya'da görülen dev ağızlı köpekbalıklarının ilki Havaii sahillerinde tesadüf eseri yakalanmıştı.
 Japonya'da dev ağızlı köpekbalığı yakalandı
En büyükleri 5.63 m uzunluğunda, 2004 yılında ölü olarak Tokyo'nun sahiline vuran bir dişi balık olmuştur.
Ölçülebilmiş olan en büyükleri 5.63 m uzunluğunda, 2004 yılında ölü olarak Tokyo'nun sahiline vuran bir dişi balık olmuştur. Ölçülebilmiş en küçükleri ise 2004 yılında Sumatra'nın açıklarında tutulmuş olan 1.77 m boyunda bir erkek balıktır.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...