TİKA'dan Tacikistan medyasına yardım

TİKA'dan Tacikistan medyasına yardım

DÜNYA Haberleri

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Tacikistan resmi haber ajansı Hovar'a teknik donanım ve tadilat desteğinde bulundu.

Tacikistan’da medya sektörünün gelişimini güçlendirmek ve Hovar Milli Haber Ajansı’nın iletişim ve yayıncılık alanında daha etkin ve çağdaş faaliyet gösterebilmesine zemin sağlamak amacıyla, Hovar Milli Haber Ajansı’nın ihtiyaç duyduğu tamirat ve teknik donanım desteği TİKA tarafından sağlandı.

Ajans çalışanları ve yöneticileri TİKA tarafından yapılan yardımların eskiden beri devam ettiğini ve gelecekte de iki ülke arasında bu tür işbirliklerinin devam etmesini umduklarını belirtti. Destek projesi neticesinde muhabirlerin çalışma ortamı teknik ve görünüm bakımından tamamen değiştiğinden ve daha modern bir şekil aldığından ajans görevlileri bu önemli yardımdan dolayı Türkiye Devleti ve milletine teşekkürlerini ifade etti.

Yurtiçi ve yurtdışı siyasi, ekonomik, sosyal, spor ve kültürel gelişmeleri internet sitesinde Tacikçe, Rusça, İngilizce, Farsça ve Arapça dillerinde yayınlayan Hovar Milli Haber Ajansı, bünyesinde bulunan Hovar FM radyosu ile de iç ve dış haberleri Tacikçe ve Rusça olarak yayınlıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...