Genelkurmay Başkanlığı'ndan taziye mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Genelkurmay Başkanlığı'ndan taziye mesajı

GÜNDEM Haberleri  / iHA

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta bölücü teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan güvenlik görevlisi için taziye mesajı paylaştı.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden güvenlik görevlisi için taziye mesajı paylaştı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın taziye mesajında, “01 Mayıs 2016 Pazar günü Şırnak ilinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce saat 14.50'de gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...