Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

20 DAEŞ mensubu öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
20 DAEŞ mensubu öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'nin Kara Mezra ve Dudiyan bölgelerinde bulunan DAEŞ'e ait park halindeki iki ayrı mühimmat aracının, Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryasıyla ateş altına alınması sonucu, toplam 20 DAEŞ üyesi terörist öldürüldü.

Güvenlik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınır birlikleri, akşam saatlerinde alınan bir istihbaratı değerlendirdi.

Bu doğrultuda, Suriye'nin Kara Mezra ve Dudiyan bölgelerinde, terör örgütü DAEŞ'e ait park halindeki iki ayrı mühimmat aracı, sınırda konuşlu Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar (ÇNRA) bataryasıyla ateş altına alınarak imha edildi.

Araçların infilakı ve bölgeye yapılan atışlar sonucunda ilk belirlemelere göre, DAEŞ mensubu toplam 20 terörist öldürüldü. Çok sayıda yaralı DAEŞ mensubu bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...