Esad'dan sürpriz hamle!

Düzenleyen:
Esad'dan sürpriz hamle!

DÜNYA Haberleri

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre Esad rejiminin de El Bab için operasyon hazırlığı yaparken, Esad birliklerinin elit birliği olan ‘'Kaplan Birlikleri’' bölgeye yerleştiriliyor.

TSK’nın düzenlediği Fırat Kalkanı harekâtının 36’ncı gününde Kilis-Suriye sınırında hareketlilik sürüyor. Koordinasyonla belirlenen DAEŞ hedefleri Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) ve obüslerle vuruldu. El Bab’a düzenlecek operasyona ÖSO ve Türkiye hazırlanıyor. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre Esad güçleri de El Bab’a operasyon için hazırlık yapıyor. 

Esad rejiminin elit birliği olan ‘'Kaplan Birlikleri’' El Bab operasyonu için bölgeye yerleştiriliyor.  Koalisyon uçaklarının da vurduğu DAEŞ hedefleri karadan fırtına obüsleri ve ÇNRA’lar tarafından bombalanıyor. Vurulan DAEŞ hedefinden yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görülüyor. Rai bölgesi ile Azez kırsalına dün Sabah saatleri itibaren DAEŞ mevzileri bombalanmaya başladı. 

BAB'A YIĞINAK

ÖSO güçleri Dabık’a doğru ilerlerken DAEŞ de El Bab’a yönelik operasyon öncesi köylere mühimmat sevkiyatı yapıyor. DAEŞ’in elinde bulundurduğu köylerde araç hareketliliği görülüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...