7 aylık Isabella enkazdan sağ çıktı

Düzenleyen:
7 aylık Isabella enkazdan sağ çıktı

DÜNYA Haberleri

5 kişilik aile enkazdan sağ çıkarıldı. Kurtarma ekibi, çocuklardan birinin kardeşiyle yatağın altına girerek hayatta kaldığını söyledi.

İtalya’nın Ischia adası açıklarında meydana gelen depremde 5 kişilik bir aile enkaz altında kaldı. Önce anne ve baba, 7 saat sonra da 7 aylık bebekleri enkazdan sağ çıkarıldı. Isabella adlı bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Isabella’nın iki ağabeyi de saatler süren çalışmayla kurtarıldı. Bir itfaiyeci, çocuklardan birinin deprem sırasında kardeşiyle yatağın altına girerek hayatta kaldığını söyledi. Sivil Savunma Müdürlüğü, depremin merkez üssüne en yakın olan Casamicciola semtinde 6 evin çöktüğünü açıkladı. 50 bin nüfuslu adada, tatil dönemi olması sebebiyle turistlerle birlikte 200 bine yakın kişi bulunuyordu. 4 büyüklüğündeki bir depremde 2 bin 600 kişinin evsiz kalması ülkede tartışma konusu oldu. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...