- İran destekli güçler ABD üssünü vurdu!
1 saat 41 dakika önce

İran destekli güçler ABD üssünü vurdu! 4 Şubat'tan bu yana Irak'ta ikinci saldırı

Ortadoğu'da İran destekli güçler ile ABD ve İsrail arasındaki çatışma sürüyor. İsrail-İran arasında yaşan gerilimin ardından İran destekli güçlerin ABD üssünü vurduğu öğrenildi. ABD'li bir yetkili 4 Şubat'tan sonra Irak'ta ABD güçlerinin bulunduğu üsse ikinci kez saldırı yapıldığını söyledi.
 - 3 ülke Ermenistan'ı Azerbaycan'a karşı silahlandırıyor
2 saat 16 dakika önce

Aliyev sınırdaki tehlikeyi duyurdu! 3 ülke Ermenistan'ı Azerbaycan'a karşı silahlandırıyor

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev sınırda oluşan yeni tehlikeyi duyurdu. Aliyev, Fransa, Hindistan ve Yunanistan'ın, Ermenistan'ı Azerbaycan'a karşı silahlandırdığını söyledi.
 - PKK finansörü 8 kişi gözaltında
2 saat 33 dakika önce

PKK finansörü 8 kişi gözaltında! Fransa'da teröre ağır darbe

Fransa'da terör örgütü PKK'yı finanse ettikleri gerekçesiyle 3 vilayette toplam 8 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.
 - Göçmen teknesi alabora oldu
3 saat 21 dakika önce

Göçmen teknesi alabora oldu! Ölü ve kayıplar var

Doğu Afrika ülkesi Cibuti'de bir göçmen faciası daha.. İki hafta önce yaşanan göçmenlerin olduğu gemi kazasının ardından bir tekne daha alabora oldu. Çocukların da olduğu kazada ölü kayıpların olduğu bildirildi.
 - Ebu Ubeyde'den flaş açıklamalar!
3 saat 40 dakika önce

İsrail'in Gazze'ye saldırılarının 200. günü... Ebu Ubeyde: Kuma saplanmış durumdalar!

İzzeddin El Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'in Gazze'ye yönelik 7 Ekim'de başlattığı saldırıların 200. gününde açıklamalarda bulundu. "İsrail Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda' ifadelerini kullanan Ebu Ubeyde, "Düşman 200 günde kitlesel katliam, yıkım ve öldürmeden başka bir şey başaramadı." diye konuştu. Ebu Ubeyde, "Top düşmanın halkını önemseyenlerin sahasında, ancak zaman kısa ve fırsatlar az." dedi.
 - Biden ve Netanyahu, Türkiye'den medet umdu
3 saat 54 dakika önce

İsrail-Hamas arasındaki ateşkes görüşmelerinde yeni gelişme! ABD, Türkiye'den yardım istedi

İsrail'in Gazze'de katliamı sürerken ateşkes görüşmeleri kapalı kapılar ardında devam ediyor. Son olarak Lübnan basını, ABD'nin İsrail ve Hamas arasındaki rehine görüşmelerinde Türkiye'den yardım istediğini yazdı.
 - ABD'nin raporunda Yunanistan detayı!
4 saat 24 dakika önce

ABD Dışişleri İnsan Hakları Raporunda Yunanistan detayı: İskeçe Türk Birliği'ne baskı yapıldı!

ABD Dışişleri Bakanlığı 2023 İnsan Hakları Raporunu açıkladı. Giriş bölümünde Rusya'nın Ukrayna'daki ihlallerine öncelik verilirken, "Örgütlenme Özgürlüğü" başlığı altında, İskeçe Türk Birliği’nin uğradığı haksızlığa  dikkat çekildi. 
 - İsrail'den üst düzey komutanlara suikast!
4 saat 43 dakika önce

İsrail'den Hizbullah komutanlarına suikast! İHA saldırısıyla misilleme geldi

İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyine düzenledikleri saldırılarda Hizbullah’ın iki üst düzey komutanı Muhammed Halil Atiyeh ve Hüseyin Azqul’un öldürüldüğünü duyurdu. Hizbullah'da saldırılara misilleme olarak İsrail ordusuna ait iki noktayı kamikaze İHA ile hedef aldı.
 - "Azerbaycan Türklerine karşı etnik temizlik yapıldı"
5 saat 5 dakika önce

Erivan ve Bakü karşı karşıya! "Ermenistan, Azerbaycan Türklerine karşı etnik temizlik yaptı"

Azerbaycan, Ermenistan'ın işgal ettiği topraklarda ve Ermenistan'da yaşayan Azerbaycanlılara karşı sistematik etnik temizlik politikası uyguladığını belirtti.
 - Anlaşma tamam! İlk sütun dikildi
5 saat 20 dakika önce

Azerbaycan'ın Ermenistan sınırına ilk sınır sütunu dikildi

Sınır komisyonlarının 8'inci toplantısı sona erdi! Ermenistan ve Azerbaycan arasına ilk sınır sütunu dikildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de "Erivan ile barış anlaşmasına her zamankinden daha yakınız" ifadelerini kullandı.
 - Manş Denizi'nde can pazarı! Göçmen teknesi faciası: 5 ölü
7 saat 32 dakika önce

Manş Denizi'nde can pazarı! Göçmen teknesi faciası: 5 ölü

Fransa ile İngiltere arasındaki Manş Denizi'ni geçmeye çalışan göçmen teknesinde facia yaşandı. 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. 
 - Tatbikatı yönetip dünyaya meydan okudu
10 saat 11 dakika önce

Kuzey Kore'den "nükleer karşı saldırı" tatbikatı! Kim, dünyaya meydan okudu

Kuzey Kore, süper büyük çoklu roketatarların kullanıldığı bir nükleer karşı saldırı tatbikatı gerçekleştirdi. Ülke lideri Kim Jong-un yönettiği tatbikatın düşmanlara yönelik açık bir uyarı olduğu belirtildi.
 - Sel ve toprak kayması felaketi getirdi
10 saat 31 dakika önce

Çin’de sel ve toprak kayması! 4 kişi öldü, 10 kişi kayıp

Çin'de etki gösteren şiddetli yağışların neden olduğu sel baskınları ve toprak kaymaları nedeniyle en az 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Kayıp 10 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü açıklanırken, tahliye edilen kişi sayısı da 110 bine ulaştı.
 - 100'lerce öğrenciye gözaltı!
10 saat 59 dakika önce

ABD üniversitelerinde İsrail protestosu! Gazze destekçisi yüzlerce öğrenci gözaltına alındı

İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze'de sayısız katliam gerçekleştirirken, ABD'nin önde gelen üniversitelerinde işgal ordusuna yönelik protestolar sürüyor. Columbia Üniversitesi'nde devam eden protestolara New York Üniversitesi ve Yale Üniversitesi öğrencileri de katıldı. New York'taki gösterilere polis sert bir şekilde müdahale ederek, yüzlerce öğrenciyi gözaltına aldı.
 - Belçika'da terör yandaşlarına büyük operasyon
11 saat 23 dakika önce

PKK destekçileri Türklere saldırmıştı! Belçika'da terör yandaşlarına büyük operasyon

Terör örgütü PKK yandaşlarının Türk vatandaşlarına yönelik saldırıları sonrasında Belçika'da önemli bir operasyon yapıldı. Belçika polisi dün akşam PKK destekçisi 2 televizyon kanalının binasına operasyon düzenledi.
 - Prova yapan askeri helikopterler çarpıştı
11 saat 30 dakika önce

Malezya'da 2 askeri helikopter çarpıştı, 10 kişi öldü

Malezya'da geçit töreni provası sırasında 2 askeri helikopter çarpıştı. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Kaza anları ise kameralara yansıdı.
 - Refah'a kara saldırısı gerçekleşebilir
11 saat 40 dakika önce

Gazze'de son durum... Soykırımın 200. gününde İsrail'in Refah'a kara saldırısı hazırlığı sürüyor

İsrail'in 200 gündür sayısız katliam gerçekleştirdiği Gazze'de can kaybı 34 bin 183'e yükseldi. ABD 2023 İnsan Hakları Raporunu yayımlayarak İsrail'in saldırılarını eleştirirken, raporu kamuoyuna duyuran Dışişleri Bakanı Blinken saldırılardan Hamas'ı suçladı. İşgal ordusunun 2 bin Filistinlinin bulunduğu Nasır Hastanesi'ne düzenlediği baskın sonrası, hastanedeki toplu mezarlardan çıkarılan cesetlerin ellerinin kelepçeli olduğu belirlendi. Öte yandan İsrail, Refah'a kara saldırısına hazırlanıyor.
 - Yeni bir dönemin müjdecisi!
11 saat 42 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti dünya basınında: Yeni bir dönemin müjdecisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 bakanla çıkarma yaptığı Bağdat’ta Kalkınma Yolu Anlaşması’na imza attı. Erbil’de önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basınında da geniş yankı buldu.
Dünya - Dünya
12 saat 22 dakika önce

Japonya'daki görevini tamamlayan Çinli profesör ülkesine döndüğü gibi kayıplara karıştı!

Japonya'da bir üniversitede görevli Çinli profesör Fan Yuntao ülkesine döndükten sonra kayboldu. Yuntao'dan Şubat 2023'ten bu yana haber alınamazken ülkede daha önce de benzer şeylerin yaşanması yeniden gündeme geldi.
 - Firari Binance yöneticisi Kenya'da yakalandı
13 saat 4 dakika önce

Gözaltındayken kaçmıştı! Binance yöneticilerinden Anjarwalla Kenya'da yakalandı

Nijerya'da gözaltındayken hapisten firar eden, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in yöneticilerinden Nadeem Anjarwalla'nın Kenya'da yakalandı. Anjarwalla'nın Nijerya hükümetine teslim edilmesi bekleniyor.
 - İran'ı sel vurdu, timsahlar şehre indi!
14 saat 19 dakika önce

İran sele teslim oldu, timsahlar şehre indi!

İran da sel felaketine teslim oldu. Sulara kapılan 8 kişi hayatını kaybederken yetkililerden dikkat çeken bir uyarı geldi. Sel sebebiyle timsahların doğal hayat alanlarından çıktığı ve şehirlere inebileceği belirtildi.
Sona Git