Koalisyon güçleri DAEŞ hedeflerini bombaladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Koalisyon güçleri DAEŞ hedeflerini bombaladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Koalisyon güçleri tarafından terör örgütü DAEŞ'e yönelik dün gece düzenlenen hava harekatında 3 Katyuşa rampasının imha edildiği, 30'a yakın teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, koalisyon güçlerine ait savaş uçakları tarafından dün gece düzenlenen hava harekatında DAEŞ'e ait 3 Katyuşa rampası imha edilirken, 30'a yakın terörist etkisiz hale getirildi.

Hava harekatından sonra Kilis sınır hattında konuşlu Türk Silahlı Kuvvetlerine ait ateş destek vasıtaları da DAEŞ'in füze rampasını vurdu. Ateş altına alınan bölgede 8 örgüt mensubu da etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından vurulan füze rampasının, 22 Nisan'da Mahmut Emre Arslan ile Hatice Evran adlı vatandaşların ölümüne sebep olan Kilis'e yönelik saldırıda kullanıldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...