Öğrencilere güzel haber

Düzenleyen:
Öğrencilere güzel haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color; şimdi okul defterleri, hatıra kitapları, güzel yazı defterleri, boyama kitapları ve yapbozlarda Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality) teknolojisiyle inanılmaz bir yeniliğe imza atıyor… Kırtasiye ürünleri şimdi 4. boyuta geçiyor. Keskin Color’ın 4D koleksiyonunda, ürünlerin üzerindeki tüm karakter ve kahramanlar canlanarak cep telefonu ve tabletlere geliyor…

Keskin Color, yeni 4D koleksiyonunu kırtasiye sektörünün en büyük fuarı olarak adlandırılan İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’nda tanıtacak. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek ve 18 ülkeden 215 markanın yanı sıra 165 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile düzenlenecek fuar, 22-26 Şubat 2017 tarihlerinde ziyaret edilebilecek.  
Defterlerde hareket eden karakterler…
 Keskin Color, kırtasiye ürünlerine yeni bir boyut getiriyor. Yeni 4D defter serisinin kapaklarında bulunan karakterler canlanarak çocuklara arkadaşlık ediyor. Bunun için IOS işletim sistemli telefon ve akıllı cihazlar için App Store, android telefon ve akıllı cihazlar için Google Play üzerinden Live Photo programını ücretsiz olarak indirmeniz yeterli oluyor. 
Sihirli boyama kitapları…
Keskin Color’ın 4D sihirli boyama kitaplarında ise birbirinden sevimli karakter ve kahramanlar, çocukların boyadığı renklerle cep telefonu ve tabletlerde hayat buluyor. Sayfaların üzerinde 3 boyutlu olarak canlanan tüm figürler adeta masal dünyasından çıkarak gerçeğe dönüşüyor. Yine IOS işletim sistemli telefon ve akıllı cihazlar için App Store, android telefon ve akıllı cihazlar için de Google Play üzerinden Live Coloring programını ücretsiz olarak indirenler büyülü anlar yaşıyor.   
Birbirinden eğlenceli 4D yapbozlar da tamamlandığı anda canlanarak çocuklara keyifli anlar yaşatıyor. Keskin Color’ın 4D ürün koleksiyonu, seçkin kırtasiyelerde ve zincir mağazalarda sizleri bekliyor… 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...