Çocukların odası Karlar Ülkesi'nde

Düzenleyen:
Çocukların odası Karlar Ülkesi'nde

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Karlar Ülkesi’nin güzel kraliçesi Elsa ve onun sevimli kardeşi Anna şimdi VİKO’nun Karre Kids serisiyle miniklerin odalarındaki yerini alıyor. Elsa ve Anna, şimdi çocukların odalarında geçirdikleri her dakika onlarla birlikte. Özel koruma kapaklı Karre Kids prizlerle çocuklar elektrik kazalarına karşı da güvende.

Özellikle minik kızların keyifle izledikleri Karlar Ülkesi filminin kahramanları Elsa ve Anna, şimdi elektrik anahtar ve priz sektörünün lider kuruluşu VİKO’nun yenilenen Karre Kids serisinde çocuklarla buluşuyor. Tüm dünyada fenomen haline gelen Karlar Ülkesi, çocukların odalarındaki yerini alıyor. Ayrıca çocuk koruma özellikli Karre Kids priz modelleri, prizlerden kaynaklanabilecek elektrik çarpmalarına karşı da güvenlik sağlıyor. Karre Kids elektrik anahtarları ile de miniklerin odası bambaşka bir atmosfere bürünüyor. 

Güvenlik için özel çocuk koruması…

Karre Kids çocuk korumalı, kapaklı prizlerle güvenliği ön plana taşıyor. Karlar Ülkesi filminin karakterlerinin süslediği anahtar, komütatör ve çocuk korumalı kapaklı prizlerden oluşan Karre Kids koleksiyonunda dekorasyon kadar güvenli kullanım da ilk sırada. Çocuk korumalı prizlerde ürüne eklenen özel koruma kapakları sayesinde ürünler ekstra güvenli hale gelirken, meraklı afacanlar da odalarında tek başlarınayken elektrik akımına maruz kalma tehlikesi yaşamıyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...