Survivor'da Kim Elendi, Gitti? (Survivor adaya kim Veda Etti 2018)

Düzenleyen:
Survivor'da Kim Elendi, Gitti? (Survivor adaya kim Veda Etti 2018)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor'da kim elendi, adaya kim veda ettii? Survivor'da adaya veda eden isim Marcus oldu. Survivor eleme, survivor canlı izle, survivor sms sonuçları, survivor canlı ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor'da kim elendi, adaya kim veda etti? Survivor 2018 eleme, survivor canlı ile ilgili merak ettikleriniz bu haberde. Survivor tüm heyecanı ile başladı. Oynanan ödül oyunlarının ardından bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Kaybeden takım Gönüllüler oldu. Sunucu Acun Ilıcalı oyunda değişiklikler yaptığını da açıklamıştı. Survivor eleme ve survivor dokunulmazlık oyunu bu yıl şöyle olacak. Tek oyun oynanacak. Bireysel oyunu kazanan bir aday ve performansı en iyi olan yarışmacı da bir aday çıkaracak. Bu akşam yaşanan çekişmeli oyunun ardından survivor eleme gerçekleşdi. İlk eleme adayı Iğdır'dan İstanbul'a yürüyen ilk aday Cumali oldu. Funda Yağmur'un Ramazan Marcus'un ismini verdi. Ada konseyinden çıkan eleme adayları Cumali, Yağmur ve Marcus oldu. Bu üç isimden Survivor'dan kim gitti? kim elendi büyük merak konusu. Eleme için oylama başladı. SMS  oylamasından elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfına bağışanacağını Acun Ilıcalı açıkladı.  Survivor'da adaya veda eden isim Marcus oldu.

TV 8 SURVİVOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ SMS SONUÇLARI?

Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'in yaptığı ada konseyinde adı en çok yazılan Cumali birinci aday, Yağmur ikinci aday, Marcus ise üçüncü aday oldu. Geçtiğimiz günlerde parkurda kaza geçiren ve tedavisi devam edilen Hakan Hatipoğlu’nun kontrol altında tutulduğu ve sağlık durumunun yarın netlik kazanacağı açıklandı. Gönüllüler'den Gamze ise sakatlığından dolayı büyük bir ihtimal Survivor'a devam edemeyecek. İşte Survivor 2018'de ikinci haftadan detaylar...

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU DÜN HANGİ TAKIM KAZANDI?
Dün akşam yapılan ödül oyunun galibi 10-7 ile All Star oldu. Oyun sonrası sandiviçlerini yiyen All Star takımının yüzü gülüyordu.

SURVİVOR 7. BÖLÜM TANITIMI

SURVİVOR 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Survivor 2018'in 6. bölümünde oynanan ödül oyununda ödül, bir gıda markasının keklerinden kazanan takıma kişi başı 3 adet verildi. Engeller aşılarak sona gelindiğinde 2 adet Amerikan futbol topunu sepetin içine basket atmaya çalışıldı.

Ödül oyununun ilk mücadelesinde Ümit Karan Melih'e karşı yarıştı ve bu mücadelede Ümit Karan galip geldi. İkinci mücadelede Sahra ile Gizem arasında oynanan oyunda kazanan taraf Sahra oldu ve All Starlar durumu 2-0 yaptı. Üçüncü mücadelede Murat Ceylan ile Marcus yarıştı ve Gönüllüler durumu 2-1 yaptı. Dördüncü mücadelede Funda ile Merve yarıştı ve Merve kazanarak durumu 3-1 yaptı. Bir sonraki yarış ise Nihat Doğan ile Cumali Akgül arasında gerçekleşti. Nihat Doğan bu yarıştan galip geldi, durum 4-1.

Survivor'da Kim Elendi, Gitti? (Survivor adaya kim Veda Etti 2018)

Altıncı mücadelede Nevin ile Damla arasında oynanan yarışta Damla durumu 5-1 yaptı. Yedinci karşılaşmada Ramazan ile Turabi yarıştı ve kazanan taraf Turabi oldu, durum 6-1. Sekizinci yarışta Sema Yağmur'a karşı yarıştı, kazanan taraf Sema oldu ve durum 7-1. Bir sonraki yarışta Nihat Doğan ile Anıl yarıştı ve Nihat Doğan bu yarıştan galip geldi, durum 8-1. Onuncu mücadelede Funda ile Sahra yarıştı ve Sahra durumu 9-1 yaptı. Yarışmanın son mücadelesi ise Murat Ceylan ile Anıl yarıştı, Murat bu karşılaşmadan galip gelerek yarışmanan kazanan takımını açıkladı, durum 10-1.

Gönüllüler takımında Birsen, All Star takımında ise Ecem sağlık problemleri sebebiyle ödül oyununda oynamadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...