Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sen Anlat Karadeniz 'Yangaz' nedir? | Karadeniz yangaz Ne Demek, Ne anlama Geliyor? | (Yangazın Anlamı Ne?)

Düzenleyen:
Sen Anlat Karadeniz 'Yangaz' nedir? | Karadeniz yangaz Ne Demek, Ne anlama Geliyor? | (Yangazın Anlamı Ne?)

MAGAZİN Haberleri

Yangaz ne demek, yangazın anlamı ne? Sen Anlat Karadeniz dizisinde Fatih ve Murat'a Yangaz denilmesinden dolayı izleyiciler merakla 'yangaz'ın ne anlama geldiğini araştırıyor. Peki, Sen Anlat Karadeniz'de ikizlere söylenen 'Yangaz' kelimesi nedir, Karadeniz'de ne anlama gelir, gibi soruların cevabı haberimizde.

Sen Anlat Karadeniz 'Yangaz' nedir? Yangaz ne demek? Yangazın anlamı ne?İzliyecilerin severek izlediği ve reytinglerde rekor kıran Sen Anlat Karadeniz dizisinde Fatih ve Murat karakterleriyle özdeşleşen ikizlere söylenen Yangaz kelimesinin anlamının ne olduğu diziyi seyredenler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Fatih ve Murat ikizine neden 'yangaz' deniliyor? Her çarşamba izleyicisiyle buluşan Sen Anlat Karadeniz dizisi yine ilgi ile takip ediliyor. Dizide geçen ''Yangaz'' kelimesi hem sosyal medyada hem de diziyi izleyenler arasında merak konusu oldu. Diziyi izleyenler ''Yangaz nedir, ne anlama gelir, kelime kökü nedir, Yangaz kelime anlamı, Yangaz hangi dilde kullanılır'' gibi sorulara cevap arıyor. İşte 'yangaz' kelimesinin anlamı...

YANGAZ NEDİR? TIKLA ÖĞREN

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM CANLI ATV İZLE

YANGAZ NE DEMEK, NE ANLAMA GELİR?

Türkçe "yangurmak" (anırmak kelimesinin kökeni), "yangramak" kelimelerinden gelir. Bu sözcükler gürültü etmek, çınlamak anlamlarına gelir. Aynı zamanda her türlü numarası olan adam. 'Pislik işler çeviren

YANGAZ'IN SÖZLÜKTEKİ ANLAMI
'Yangaz' sözlükte şu anlamlara gelmektedir; Düzenci, yalancı.Haylaz, yaramaz.

YANGAZ MURAT (CEM ANIL KENAR) KİMDİR?
1990 yılında Ankara’da doğdu. Tam adı Cem Anıl Kenar’dır. Dr. Binnaz Rıdvan Ege Lisesinde okudu. 2012-2013 yıllarında Ankara’da O.D.T.Ü İşletme Bölümünde okudu. 2013-2014 Binghamton University Business Administrations New York ‘ta okudu. Cem kenar İngilizce (İleri Seviye)’de bilmektedir. Tenis ODTÜ Tenis Klubu yıldızlar lisanslı sporcusudur. Eskrim sporuyla ODTÜ ‘de ilgilendi. 



YANGAZ FATİH (FURKAN AKSOY) KİMDİR?
Furkan Aksoy’un ilk defa kamera karşısına çıktığı dizi Sen Anlat Karadeniz dizisi olmuştur. İstanbul’da yaşayan oyuncu İstanbul’da bulunan Kültür Üniversitesinde eğitim almıştır. Ekranların yeni yüzlerinden olan oyuncu daha ilk bölümden ilgi toplamayı başardı. Fatih’in en büyük tutkusu ise gerçek hayatta olduğu gibi futboldur. 



Sen Anlat Karadeniz dizisinde Yangazlar olarak anılan Murat ve Fatih dizinin neşe kaynağı da diyebiliriz. Genç ve deli dolu oluşları çapkın oluşları ve de her kavganın olayın içinde olmaları onları seyirciye sevdirdi. Yangazlar’dan Murat Dağdevirenler’in kızı Hazar’dan hoşlanmaktadır. Ama Hazar onun çapkınlığından dolayı hem ona çok sinirlidir hem de o da Murat’ı sevmektedir. Bu yüzden de aralarındaki tatlı atışmalar sevildi.
Sen Anlat Karadeniz 'Yangaz' nedir? | Karadeniz yangaz Ne Demek, Ne anlama Geliyor? | (Yangazın Anlamı Ne?)
 

Sen Anlat Karadeniz'in Murat'ı kendini anlatıyor
"Başka kızlarla eğlenirken bile, bir gün Nazar'a sevdalanacağımı bilirdim."Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...