Esnafa 'Kolay Reklam' fırsatı

Esnafa 'Kolay Reklam' fırsatı

Ekonomi Haberleri

Dijital dönüşümle işletmelere maliyet avantajının yanı sıra verimlilik artışı sağlayan çözümlerde iddialı olan Vodafone, reklam desteğine başladı.

Vodafone İş Ortağım tarafından geliştirilen "Kolay Reklam" uygulamasıyla esnaf, istediği tanıtım mesajını istediği mesafe dâhilindeki potansiyel müşterilere anında SMS'le ulaştırabiliyor. Uygulama, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenebiliyor. Uygulama ile metnini kendisi belirleyen esnaf, 1 kilometreye kadar uzaklıktaki müşterilerine promosyonlarını iletebiliyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, esnafı reklam fırsatını aktif kullanmaya devam etmeye çağırdı ve yeni hizmetler geliştireceklerini ifade etti. Kolay Reklam'da ilk 50 SMS 30 Kasım 2014'e kadar ücretsiz veriliyor. Daha sonra ise SMS başına 34 kuruşluk ücret alınacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...