Karayollarında durum nasıl 22 Kasım

/ Kaynak: AA
Karayollarında durum nasıl 22 Kasım

Ekonomi Haberleri  / AA

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM otoyolu Mahmutbey Gişeler-Avcılar kavşakları arasında yer alan Yarımburgaz ile Ispartakule viyadüklerindeki üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren 15 Aralık'a kadar, her gün 21.30-06.00 saatlerinde, ilk olarak Avcılar-Mahmutbey yönünde iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak. Bu yöndeki çalışma tamamlandıktan sonra ise Mahmutbey-Avcılar yönünde iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşıma tek şeritten kontrollü olarak izin verilecek.Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 41-42 kilometrelerindeki (Dada Mahallesi mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları dolayısıyla 4.00-16.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.
Ankara çevre otoyolunun İncek kavşağı üst geçidinde sürdürülen köprü derz onarım çalışması nedeniyle İncek-Tulumtaş istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer yönden iki taraflı ve kontrollü olarak sağlanıyor.


Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...