BIST
9645.02
%0
(0.00)
Dolar
32.5701
%0.06
(₺0.02)
Euro
34.862
%-0.03
(-₺0.01)
Sterlin
40.5464
%0.06
(₺0.02)
Altın
2514.385
%0
(₺0.00)
Bitcoin
$66857
%0.77
Ethereum
$3260.7
%1.63
AVAX
39.31
%2.02
 - Kalkınma Yolunda Tarihi Adım
12 saat 56 dakika önce

Kalkınma Yolunda Tarihi Adım! 25 Günde 20 Milyar Dolarlık Ticaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu dengeleri değiştirecek Kalkınma Yolu projesi ile ilgili bilgi verdi. Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi ile artık Irak'taki FAV Limanı'ndan Londra'ya kadar kara ve demir yolu ile Avrupa'nın her ülkesine Türkiye'den kesintisiz ulaşım sağlayacaklarını açıkladı. Bu ‘yeni İpek Yolu’ olarak adlandırılan proje ile Türkiye'nin ekonomik ve jeopolitik statüsünün güçleneceğinin altını çizdi.
 - Elektrikli otomobil devi Tesla'dan işten çıkarma kararı!
15 saat 47 dakika önce

Elektrikli otomobil devi Tesla'dan işten çıkarma kararı!

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Almanya'daki fabrikasında 400 işçiyi çıkarmayı planladığını duyurdu.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken sözler
18 saat 34 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: CHP'nin destek verebileceğini düşünüyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gelecek dönemi konuşmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep edeceğini açıklamıştı. Söz konusu randevu talebinin gelip gelmediği ve yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili durum Erdoğan'a soruldu. Erdoğan, "Şu an itibariyle henüz böyle bir talep gelmedi. Fakat olabileceğini düşünüyoruz. Türkiye'nin yenilikçi ve özgürlükçü bir anayasaya kavuşma zamanı gelmiştir. CHP'nin öyle bir değişime destek verebileceği düşüncesinde ve inancındayım." dedi. 
 - Koç Holding'ten "dolandırıcılık" uyarısı
19 saat 18 dakika önce

Koç Holding'ten "dolandırıcılık" uyarısı

Koç Holding'ten sosyal medyada yayılan dolandırıcılık olaylarıyla ilgili bir uyarı geldi. Yapılan açıklamada Koç Holding, Koç Topluluğu Şirketleri ile Koç Ailesi mensuplarının isimlerinin kullanılarak yapılan yanıltıcı içeriklere itibar edilmemesi istendi.
 - Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına açık olacak mı?
19 saat 54 dakika önce

Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına açık olacak mı? Vali Gül'den beklenen açıklama geldi

Taksim Meydanı bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak. İstanbul Valisi Davut Gül, "1 Mayıs, 2012 yılından itibaren Taksim'de kutlanmıyor. Taksim bu anlamda bu tür etkinliklerin tamamına kapalı." dedi. 
Ekonomi - Ekonomi
19 saat 59 dakika önce

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'kıyafet ödeneği' iddialarına yalanlama

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu çalışanlarına verilen kıyafet ödeneklerinin kesilmesi talimatı verdiği iddialarını yalanladı. Yayımlanan açıklamada, kamuoyunun bilinçli olarak yanlış bilgilendirildiğinin altı çizildi.
 - Galatasaray’dan borsada erken kutlama
21 saat 14 dakika önce

10 günde yok böyle kazanç! Galatasaray’dan borsada erken kutlama

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı devam ederken; avantajı elinde bulunduran Galatasaray, borsadaki yatırımcısını da sevindirdi. GSRAY hissesi 4 Nisan sonrası 10 işlem gününde yüzde 53,71 prim yaparak 10,13 TL’ye yükseldi. Bu performans, son zamanlarda borsada kaydedilen en yüksek getirilerden biri oldu. Aynı dönemde 93,60 TL’ye çıkan FENER hissesindeki prim yüzde 11,42 ile daha düşük gerçekleşti.
 - Kamuda tasarruf neleri kapsayacak?
21 saat 34 dakika önce

Kamuda tasarruf neleri kapsayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamuda tasarruf çalışmalarının detaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Milletin refahını artırmak için tasarruf tedbirlerinin zorunlu olduğunu belirten Erdoğan, "Hazine ve Maliye Bakanlığımız tasarruf adımlarını takip edecek, resmi taşıt kullanımlarından, haberleşme giderlerine, temsil, tören, ağırlama hizmetlerinden, demirbaş alımlarına kadar tüm harcamalar gözden geçirilecektir. Gerçek ihtiyaçlar tespit edilip ihtiyaç dışı harcamaların önü kesilecek." dedi.
 - Fahiş fiyata yeni tedbir!
22 saat 4 dakika önce

Fahiş fiyata yeni tedbir! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Bedelini ödeteceğiz" mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş fiyatla mücadele kapsamında yeni ve daha caydırıcı tedbirlerin getirilebileceğini söyledi. Kısa sürede adım atılacağını belirten Erdoğan, "Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu düşünülebilir. Burada taviz veremeyiz, üzerine üzerine gideceğiz. Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bunu kim yaparsa yapsın bedelini fazlasıyla ödeyecek." dedi. 
 - Borsanın devleri şaşırttı!
22 saat 14 dakika önce

Borsanın devleri şaşırttı! İşte hayal kırıklığı yaşatan hisseler

Borsa İstanbul’da BİST100 endeksi 2024 yılında yüzde 29 primle en çok kazandıran yatırım enstrümanı oldu. Yılın ilk dört ayında Bankacılık, Holding, Havacılık, Telekomünikasyon, Perakende ve Otomotiv sektör hisseleri öne çıktı. Bazı dev şirketler ise hem endeks hem de TÜFE altında borsa performansı göstererek hayal kırıklığı yaşattı. İşte o hisseler…
Sona Git
Döviz Çevirici