En başarılı iş kadını seçildi

/ Kaynak: DHA
En başarılı iş kadını seçildi

Ekonomi Haberleri  / DHA

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 60'ıncı kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Türkiye'nin en başarılı isimlerini ödüllendirdi.

73 bin öğrenci ve öğretim görevlisinin oy kullanması sonucu Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, 'En başarılı iş kadını' seçildi.


Üniversite bünyesinde yapılan oylama sonucu, dereceye giren isimlere ödülleri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda verildi. Gecede Hanzade Doğan Boyner ise 2 ödül aldı. Hanzade Doğan Boyner, 'En Başarılı İş Kadını' seçilirken, hazırladığı En Başarılı Sosyal Sorumluluk Projesi; 'Baba Beni Okula Gönder' de ödüle layık görüldü.


Hanzade Doğan Boyner adına ödülü Doğan Online İnsan Kaynakları Danışmanı Binnur Zaimler aldı. Zaimler, "Gerçekten de yılın iş kadını ödülünü almak Hanzade Doğan Boyner'e layık. Çünkü Doğan Grubu'na baktığınız zaman yönetim kurulundan her seviyede, çok fazla profesyonel kadın yöneticinin olduğunu görüyorsunuz. Neredeyse yüzde 50 seviyelerinde. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyoruz" dedi. nbsp;


Doğan Medya'ya iki ödül daha verildi. Kanal D'de 'Güne Merhaba' programını sunan İrfan Değirmenci 'En Başarılı Erkek Televizyoncu' ödülünü alırken, CNN Türk'te 'Burada Laf Çok' isimli programı ile Mesut Yar 'En Başarılı Talkshow' ödülüne layık görüldü.

Ekonomi
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...