Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Petrol fiyatları inişe geçti

Petrol fiyatları inişe geçti

Ekonomi Haberleri

İran ile nükleer silahların kontrolü konusunda anlaşmaya varıldığı yolundaki haberler üzerine petrol fiyatları inişe geçti.

BM Güvenlik Konseyi üyesi ülkeler ve Almanya'nın, İran ile nükleer silahların kontrolü konusunda anlaşmaya vardığı yolundaki haberler üzerine petrol fiyatları inişe geçti.Anlaşma haberlerinin ardından Türkiye'nin de akaryakıt fiyatlarını belirlemede ölçüt olarak kullandığı Brent petrolünün varil fiyatı yaklaşık 1 dolarlık düşüşle 57 doların da altına gerileyerek 56.94 dolara kadar indi.Piyasaya etkileyen haberlere göre, ABD, Rusya, Çin, Fransa ve İngiltere ve Almanya'nın İran ile bir süredir Viyana'da sürdürdüğü görüşmeler anlaşma ile sonuçlandı. Buna göre, Tahran'ın nükleer faaliyetlerini kısıtlaması karşılığında, büyük devletler bu ülkeye uyguladığı yaptırımları azaltacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...