Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lige yeni sponsor yolda

Lige yeni sponsor yolda

Ekonomi Haberleri

Dünyaca ünlü yıldızların boy göstereceği Süper Lig için TFF yeni bir sponsorla masaya oturdu. Görüşmelerin sürdüğü bu ismin Turkcell olacağı kaydedildi

Robin van Persie, Nani, Podolski, Mario Gomez, Quaresma, Eto'o gibi dünyaca ünlü yıldızların sahne alacağı Süper Lig yeni sezona yeni ismiyle "Merhaba" demeye hazırlanıyor. Spor Toto ile olan anlaşması sona eren TFF yeni sponsor adayıyla masaya oturdu. TFF bir süredir Turkcell ile görüşmelerini sürdürürken, 2005-10 yılları arasında da Süper Lig'e ismini veren GSM operatörü ile büyük ölçüde anlaşıldığı, resmi açıklamanın hafta sonuna kadar olacağı öğrenildi. Kurulduğundan bu yana Türk sporuna 400 milyon TL'yi aşan bir katkı sağlayan Turkcell, 13 yıldır milli takımın da sponsorluğunu yapıyor. 2003- 2010 yılları arasında 14 Anadolu kulübüne göğüs sponsoru olan Turkcell bu süreçte yaklaşık 100 milyon TL'yi bulan maddi destekte bulundu. Görme Engelli Milli Takımlar ana sponsorluğunun yanı sıra Turkcell Sesi Görenler Ligi'nde ikinci sezona imza attı. Basketbol Milli Takımı'na 2002 yılında "Resmi İletişim Sponsoru" olarak başlattığı desteği 2006 yılından beri "Ana Sponsor" olarak devam ettiren Turkcell, atletizmden, yüzmeye pek çok branşın gelişimine de destek oluyor. nbsp;(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...