İstanbul'da 80 bin TL'ye ev bulmak mümkün!

İstanbul'da 80 bin TL'ye ev bulmak mümkün!

Ekonomi Haberleri

İstanbul'un ilçelerinde sıfır evlerin metrekare fiyatlarının 3 bin TL'nin üzerinde seyretmesi; Sultanbeyli, Esenyurt, Tuzla gibi ilçeleri öne çıkarıyor

Konut fiyatlarının hızla yükseldiği İstanbul'da şehrin merkezi noktalarında olmasa da 70-90 bin lira arasında satılık daire bulmak mümkün. İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, "70-80 bin liraya ev bulunabilir ama bunların sayısı az. Hisseli tapu olması, sahibinin acil paraya sıkışması gibi sebepler düşük fiyatta belirleyici oluyor. Bu anlamda en uygun evler Arnavutköy'ün biraz kırsal ve merkeze uzak mahallelerinde görülüyor. Sultanbeyli, Pendik ve Tuzla gibi ilçelerde de uygun alternatifler mümkün" dedi. Remax Türkiye Pazarlama Direktörü Gökhan Karahan ise, "Ucuz konut için Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Sultanbeyli ve Silivri öne çıkıyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...