10.5 milyon liralık Ferrari

10.5 milyon liralık Ferrari

Ekonomi Haberleri

En ucuz ve en pahalı araçların sergilendiği 2. El Otomobil Satış Günleri'nde 10.5 milyon liralık LaFerrari büyük ilgi gördü.

Kapılarını, CNR Expo Yeşilköy'de dün açan 2. El Otomobil Satış Günleri, Türkiye'nin en pahalı otomobili LaFerrari'ye de ev sahipliği yapıyor. 150 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleştirilen organizasyonda, aralarında Ferrari, Porsche, BMW, Mercedes ve daha birçok marka sergileniyor. Birçok otomotiv firmasının yer aldığı organizasyonda sergilenen 3.1 milyon avroluk (105 milyon TL) LaFerrari, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. İstanbul Park Oto Pazarı standında sergilenen araçla ilgili bilgi veren İstanbul Park Oto Pazarı İş Geliştirme Yöneticisi Selçuk Nazik, dünyada 499 tane LaFerrari olduğunu belirterek, “Bu araca sahip olmak isteyenin garajında en az 5 tane Ferrari güncel modelinden bulunması ve 2.5 yıl süreyle satmayacağını taahhüt etmesi gerekiyor. Araç 0'dan 100 kilometreye 3 saniyenin altında çıkıyor. Türkiye'deki en pahalı araç” bilgisini verdi. En ucuzundan en pahalısına kadar her tür aracın satışa sunulacağı 2. El Otomobil Satış Günleri ile ilgili bilgi veren İPOP Satış ve Pazarlama Koordinatörü Cevap Kabataş, İPOP'TA yüzde 10 indirim olduğunu hatırlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...