Emekliye yeni zam yolda

Emekliye yeni zam yolda

Ekonomi Haberleri

Geçtiğimiz aylarda seyyanen zam yapılan memur maaşlarına yeni bir zam daha geliyor.

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaşlarına artış konusunda yeni bir çalışma yaptıklarının müjdesini verdi. A Haber televizyonunda katıldığı bir programda gündeme ilişkin soruları cevaplandıran Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinden önce bir düzenleme yaptıklarını hatırladarak, bu düzenlemeye göre bin liranın altındaki emekli maaşlarına seyyanen yılda bin 200 liraya denk gelen ilave artış yaptıklarına dikkati çekti.
EN DÜŞÜK BİN 200 TL OLACAK
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni bir zam müjdesi veren Başbakan Yardımcısı Yılmaz, “Bin 100'ün üstü de normal artıştan istifade etmişti. Şimdi yeni yaklaşımımızla bin ile bin 100 lira arasındaki emekli maaşlarını bin 100'e tamamlama, bin 100'ün üstündekileri de yıllık bin 200 liralık ek seyyanen artıştan istifade ettirmek istiyoruz. Bununla ilgili bir düzenleme gerekiyor. Meclisimiz açıldıktan sonra seçimlerden sonra bu düzenlemeler yapılıp gereği ortaya konacaktır. Makro dengelerimizi bozmadan ama vatandaşımıza, emeklimize hakettiği refahı, imkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak sağlama gayretimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.Geçtiğimiz aylarda seyyanen zam yapılan memur maaşlarına yeni bir zam daha geliyor. Müjdeyi veren Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, seçimlerden hemen sonra yapılacak zammın seyyanen verileceğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...