Frankfurt'ta lüks ve zekâ fırtınası

Frankfurt'ta lüks ve zekâ fırtınası

Ekonomi Haberleri

Dünya devlerinin gövde gösterisine dönüşen fuarda, geleceğin akıllı otomobilleri, lüks ve spor çizgisini bir araya getirdi.

Otomobilin kalbi Frankfurt'ta atıyor. 66. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı kapılarını otomobil tutkunlarına açıyor. 17-27 Eylül tarihleri arasında yapılacak fuarın basın lansmanı dün gerçekleştirildi. Alman Otomotiv Endüstrisi Derneği (VDA) Başkanı Matthias Wissmann, otomobil ve akıllı telefonların tek birim haline geldiğine ve bağlanabilir otomobillerin mobil iletişim platformu oluşturduğuna işaret etti. “Hareketlilik bağlantıları” (mobility connects) temasının bu yılki fuarın sloganı olduğunu belirten Wissmann; etkinliğin, geleceğin “mobilite”sine ışık tutacağını vurguladı. Fuarda Yeni Volkswagen Tiguan ve Mercedes-Benz başta olmak üzere bir çok otomobil markası dünya prömiyerini burada gerçekleştirecek. Zekâ ve estetiğin lüksle birleşen konseptlerin öne çıktığı fuarda “Akıl ve gelecek' teması işleniyor.
Türkiye'de sadece 6 kişi sahip olacak

Ferrari'nin en yeni üstü açık süper spor modeli 488 Spider, Frankfurt Otomobil Fuarı'nın gözdesi oldu. Katlanabilir metal tavanıyla dikkatleri üzerine çeken Ferrari 488 Spider, 2016 yılının yaz aylarından itibaren Türkiye'de de satışa sunulacak. 580 bin avroluk fiyata sahip araca, Türkiye'den sadece 6 müşteri sahip olabilecek. 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...