Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burgu ve Tango 'Rotana' ile Arap turisti getirecek

Burgu ve Tango 'Rotana' ile Arap turisti getirecek

Ekonomi Haberleri

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Arap turisti hedeflediklerini belirterek, “81 ile bu konsepti yaymak istiyoruz” dedi

Önder ÇELİK İSTANBUL

Dünya genelinde 100'ün üzerinde otel işleten uluslararası otel zincirlerinden Rotana, İstanbul'da DAP Yapı'nın inşa ettiği Burgu ve Tango kulelerinde iki otelle hizmet vermeye başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nın kalbi Maltepe'de yer alan 'Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı ile birlikte 319 odayı daha portföyüne ekleyen Rotana, dünyadaki toplam oda sayısını 13 bin 679'a yükseltti. DAP Yapı için işletilecek yeni oteller, İstanbul'da aileler ve konuklar için uzun ve kısa dönem konaklama için tasarlandı. Metroya yürüme mesafesinde yer alan oteller, Sabiha Gökçen Havalimanı, Bağdat Caddesi ile önemli iş ve eğlence merkezlerine yakın konumda bulunuyor.
İZMİR VE BODRUM'U İSTİYOR
Rotana Başkanı ve CEO'su Ömer Z. Kaddouri, 14 ülke ve 20 şehirde 51 otel işlettiklerini belirterek, “Dünyada toplamda 13 bin 678 oda, 355 toplantı odası ve 250 restoranla, 80 ülkeden 11 bin 784 çalışanla hizmet veriyoruz. Aynı hedeflerin peşinden koşan iş ortaklarıyla büyümeyi hedefliyoruz ve DAP Yapı'nın bu ortaklık için en doğru adres olduğuna inanıyoruz” dedi. DAP Yapı ile iş birliğine devam etmek istediklerini kaydeden Kaddouri, “Türkiye'de daha fazla otel açmak istiyoruz. Ankara, İzmir, bodrum başta olmak üzere diğer şehirlere de otel açmayı düşünüyoruz” diye konuştu.
15 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI
DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ise, Orta Doğu'nun en büyük otel zinciri olarak tanımladığı Rotana ile 4 oteli kapsayan 15 yıllık bir anlaşma imzaladıklarını belirterek, amacımız Arap ve Avrupalı turisti İstanbul'un Anadolu Yakası'nda ağırlamak” dedi. Burgu Kule'nin 108 derece dönerek yükselen bir yapı olduğunu ve böyle bir yapının dünyada olmadığını ifade eden Yılmaz, otel konseptini 81 ile yaymak istediklerini söyledi. Yılmaz, Rotana'nın Dragos'ta yer alan Dalga ve Vazo kulelerinde de iki otel açacağını, Dalga Residences'ın 2015'in son çeyreğinde, Vazo Residences'ın ise 2016'nın ilk çeyreğinde hizmete açılacağını belirtti. Yılmaz bu otellerdeki oda sayısının ise 350 olacağını kaydetti.
FİYATLAR 80 AVRODAN BAŞLIYOR

Otel hakkında bilgi veren “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” Genel Müdürü Ahmet Ender Özgündoğdu, 319 odanın olduğu otellerde mutfak ve çamaşır makinesi bulunduğunu, açılışa özel 80 avrodan başlayan fiyatların uygulandığını söyledi. Yüzde 20 doluluğa sahip otelde, bu oranın altı ayda yüzde 60-70'lere çıkarılması hedefleniyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...