Selanik ile İzmir arasında uçak seferleri başladı

Selanik ile İzmir arasında uçak seferleri başladı

Ekonomi Haberleri

Yunan Ellinair havayolu şirketi, haftanın iki günü gerçekleştirilecek direkt uçuş nedeniyle Adnan Menderes Havalimanı'nda tören düzenledi.

Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Selanik ile İzmir'i Ege Denizi'nde partner gördüklerini, karşılıklı sinerji oluşturarak iki kentin de kalkınmasına katkıda bulunacak direkt uçuş seferlerinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Uçağın karşılıklı doldurulması halinde seferlerin artacağını, Selanik ile İzmir arasında deniz ulaşımının yolunun da açılacağını dile getiren Kocaoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti.
İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir ile Selanik'in birbirine benzeyen kardeş şehirler olduğunu, kentten Selanik'e uçak ile gidebilmek için İstanbul'a oradan Atina'ya oradan da Selanik'e uçuş gerçekleştirmenin gerektiğini söyledi. Artık iki kentin direkt uçuşla birbirine bağlandığını dile getiren Demirtaş, kentler arasında deniz ulaşımının da sağlanması gerektiğine işaret etti. Demirtaş, "Üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu seferleri dolduracağız, uçak sayılarını artıracağız" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...