HAVELSAN'a 50 milyon dolarlık sipariş

HAVELSAN'a 50 milyon dolarlık sipariş

Ekonomi Haberleri

Ürettiği güvenlik ve savunma çözümleri ile Katar'dan olumlu ayrılan firma, 300 milyon dolarlık yeni iş fırsatı kovalıyor

Hava Elektronik Sanayi (HAVELSAN) Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay, siber güvenliğin son yıllarda çok önemli bir hale geldiğini ve bu alanda Türkiye'de mükemmeliyet merkezi olmaya çalıştıklarını belirtti. Günümüzde hemen her şeye “akıllı” denilmeye başlandığına değinen Atalay, şöyle konuştu: “Akıllı arabalar, evler, yollar, şehirler... Akıllı dediğiniz her şeyin içinde artık yazılım var. Yazılım, sadece bilgisayar mühendislerinin kullandıkları bir alan olmaktan çıktı, günlük hayatın her aşamasında, her şeyde var. Yaklaşık bin 200 çalışanla güvenlik ve savunma çözümleri üretiyoruz. Katar'da satışını gerçekleştirdiğimiz 50 milyon dolarlık, peşinde koştuğumuz 300 milyon dolarlık iş fırsatı var. Yakın zamanda siber güvenlikte ses getirecek çözümler üreteceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...