Fiat Aegea İzmir'de tanıtıldı

/ Kaynak: AA
Fiat Aegea İzmir'de tanıtıldı

Ekonomi Haberleri  / AA

Kasım ayında Türkiye'de satışa sunulacak Fiat'ın yeni sedanı Egea'nın tanıtımı İzmir'de yapıldı

Fiat'ın yeni sedan otomobili Egea'nın bölgesel tanıtımı İzmir'de gerçekleştirildi.


Kasım ayında satışa sunulması planlanan Egea, çevre illerdeki bayilerin de katılımıyla Swiss Otel'de tanıtıldı.


Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, burada yaptığı açıklamada, Fiat Egea'nın 49 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunulduğunu, 1.4 litre 95 HP benzinli,1.3 litre 95 HP Multijet dizel ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçenekleriyle piyasada olacağını belirtti.


Egea sahibi olmak isteyen ilk müşterilere ayrıcalık sunulacağını, bu kapsamda ilk 2 bin müşteriye 2 bin liralık indirim yapılacağını anlatan Aytaç, Fiat Egea'nın TOFAŞ'ın yarım asırlık tecrübesinin "ustalık eseri" olduğunu ifade etti.


Egea'nın Türkiye'deki sedan müşterilerinin ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanan bir otomobil olduğunu aktaran Aytaç, "Egea, dış tasarımda alışılmış çizgilerin dışında, başka modelden türetilmeden tamamen farklı bir karakter, kaslı, güçlü, agresif bir stille doğdu. Fiat Egea'nın satışına kasım ayından itibaren 5 yıl/100 bin kilometre garantili olarak başlanacak" dedi.


"Egea'yı hızlı bir biçimde Türkiye yollarında görmek istiyoruz"
Altan Aytaç, Egea'nın dünya lansmanını mayıs ayında İstanbul otomobil fuarında yaptıklarını anımsatarak o tarihten itibaren Egea ile ilgilenen ve internet üzerinden bilgi sahibi olmak için kendilerine müracaat eden 30 bin kişinin olduğunu söyledi.


Egea'nın Türkiye pazarına özel olarak hazırlandığını vurgulayan Aytaç, "Egea geniş iç hacmi, konfor özellikleri, donanım özellikleri, kolay ulaşılabilir fiyatı, kendine has farklı tasarımıyla hem orta sınıfa hem de küçük sınıf sedanda bütün müşterilerin ihtiyaçlarını giderecek şekilde eksiksiz olarak hazırlandı. Satış hedefleri de bu anlamda iddialı. Öncelikle hedefi kısa sürede Türkiye pazarında en çok tercih edilen ve satan model olmak. Yıl sonuna kadar, bu sene içinde yaptığımız üretimin hepsini veya büyük bir çoğunluğunu satabilmeyi hedefliyoruz. En az 8 bin adet satış hedefimiz var."

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...