Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tek şarjla 12 saat film keyfi

Tek şarjla 12 saat film keyfi

Ekonomi Haberleri

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, 'HTC One' ailesinin en yeni üyesi A9'u tüm dünyayla aynı anda İstanbul'da tanıttı.

A9'un tanıtımında konuşan HTC Türkiye Ülke Müdürü Canan Taşar, Google'ın Android işletim sisteminin en son sürümü Marshmallow ile gelen ilk cihazın HTC One A9 olacağını belirterek, telefonun kasım ayının ilk haftasında Türkiye'de satışa çıkacağını söyledi. Taşar, parmak izi teknolojisine sahip A9'un satış fiyatını dolardaki hareketlilik nedeniyle henüz belirleyemediklerini ancak telefonun 2 bin 300 ile 2 bin 500 TL arasında bir fiyatının olacağını kaydetti. Karbon gri, gümüş ve  bordo renkli üç tipte üretilen 5 inç Amoled ekranlı A9 ile tek şarjla 12 saat HD film seyredilebiliyor.

Ağırlık: 143g

Ekran: 5 inç

İşletim sistemi: Android 6.0

İşlemci: 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 617

Bellek: 16GB/(2TB-microSD)

Kamera: Arka 13MP/Ön 

UltraPiksel

4G LTE: Destekliyor

Pil: 18 günlük bekleme süresi, 3G ile 16 saat konuşma, WiFi ile internet kullanımı 9 saat, HD video oynatma 12 saat, ses oynatma 60 saate kadar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...