Casper, teknolojiden inşaata transfer oldu

Casper, teknolojiden inşaata transfer oldu

Ekonomi Haberleri

Teknoloji şirketi Casper, EgeYapı Group ile Çekmeköy'de villa ve dubleks dairelerden oluşan lüks proje için ön talep toplamaya başladı

EgeYapı Group ve teknoloji devi Casper İstanbul Çekmeköy'de ortak proje geliştirecek. Ön talep toplanmaya başlanan proje; müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks dairelerden oluşacak. Gayrimenkul sektöründe ilk defa bir projede yer alacaklarını belirten Casper Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Saldanlı, “Bugüne kadar teknoloji alanında birçok yeniliğe imza attık ve bu sektördeki gücümüzü kanıtladık. Başarıya ulaşacağına inandığımız projemizle birlikte EgeYapı Group ile farklı projelerde de güçlerimizi birleştirmek için görüşmelerimize devam ediyoruz” dedi. Casper ile gerçekleşen iş birliğine ilişkin görüşlerini paylaşan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı da, bölgenin en lüks projesini inşa edeceklerini belirterek, “Bu ayrıcalıklı projeyi 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...