YDA GROUP finans oscarlarında ödülleri topladı

YDA GROUP finans oscarlarında ödülleri topladı

Ekonomi Haberleri

Bonds & Loans Türkiye Ödülleri'nde YDA Group altı kategoride birden ödül almaya hak kazanarak gecenin yıldızı oldu.

NECMİ ÇİÇEKÇİ
Finans dünyasının Oscarları olarak da adlandırılan Bonds & Loans Türkiye Ödülleri'nde YDA Group altı kategoride birden ödül almaya hak kazanarak  gecenin yıldızı oldu. 200 Milyon liralık tahvil ihracı ile “Yılın Yerel Tahvil Bono İhracı” birincilik ödülünü alan YDA;  Dalaman Havalimanı Projesi  ile “Yılın Ulaşım Finansmanı Anlaşması” birincilik ödülü ve “Yılın Sendikasyon Kredisi” ikincilik ödülünü, Kayseri Entegre  Sağlık Kampüsü Projesi ile de “Yılın Proje Finansmanı” ,”Yılın Sendikasyon Kredisi Anlaşması”, ve “Yılın Yapılandırılmış Finansmanı Anlaşması” kategorilerinde üçüncülük ödüllerini aldı. 
YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan: "Ödül alan hem tahvil ihracımız, hem de Dalaman Havalimanı ve Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Projemiz kendi alanlarında ilkleri barındıran projeler. Tahvil ihracımızla EBRD'nin ilk kez Türk lirasına yatırım yapması, Dalaman Havalimanı yine  EBRD'nin Finanse Ettiği İlk Bölgesel Havalimanı ve Türkiye'nin ilk Şehir Hastanesi Projesi olan Kayseri Şehir Hastanesi; şehir hastaneleri arasında finansmanında anlaşma sağlanan ilk proje. İlkleri barındıran projelerimizin ödüllendirilmesi grubumuz adına gurur verici.” dedi. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...