57 İslam ülkesinin üretimi Almanya’nın yarısı etmiyor

Düzenleyen:
57 İslam ülkesinin üretimi Almanya’nın yarısı etmiyor

Ekonomi Haberleri

Türkiye Kalite Derneği tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Mükemmellik Ödülleri programına, kendine özgü eğitim tekniği ile adından sıkça söz ettiren Dr. Şaban Kızıldağ damgasını vurdu.

Programda, “Yaşam Biçimi Olarak Kalite” konulu bir sunum yapan Kızıldağ, “8 yıldır 57 ülkede incelemelerde bulunuyoruz. Bu ülkelerin tamamı Müslüman ülkeler, bu ülkelerin toplam nüfusu 1 milyar 680 milyon ve bu rakam neredeyse dünya nüfusunun üçte birine denk geliyor. Bizim gibi dinamik bir ülkenin de içinde bulunduğu bu 57 ülke ne üretiyor diye alt alta üst üste koyduk, bu sürede 57 ülkenin, katma değer olarak Almanya’nın ürettiğinin yarısını üretmediğini gördük” dedi. Özellikle KOBİ’lerin katma değer üretebilmesinin önemine dikkat çekilen programda; bu konuda teknolojinin ön plana çıktığı belirtildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...