Anadolu'ya AVM çarşıyla açılıyor

Anadolu'ya AVM çarşıyla açılıyor

Ekonomi Haberleri

İstanbul’da birçok konut projesine imza atan Sur Yapı, 2013’te yöneldiği AVM ve Alışveriş Caddeleri projeleriyle perakende sektöründe iddialı.

Önder Çelik İSTANBUL
Perakende Günleri’nde; Corridor, Exen İstanbul ve Mirage alışveriş caddelerinin lansmanını yapan Sur Yapı, hizmete açılan Axis Kağıthane ve Metrogarden, inşaat aşamasında bulunan Axis İstanbul ve Bursa MARKA ile geliştirme sürecinde olan İzmir Marina Park projelerini de tanıttı. Geçen yıl itibariyle İstanbul dışında yatırımlara başlayan Sur Yapı, önümüzdeki yıl Eyüp’te yer alan Axis İstanbul ve Bursa’da bulunan MARKA AVM’yi hizmete açmayı, İzmir’de 140 mağazası olması planlanan Marina Park karma projesinin inşasına başlamayı hedefliyor. Corridor, Exen İstanbul ve Mirage projelerinin alışveriş caddeleri toplam 120’ye yakın mağazaya sahip. Axis İstanbul’da 170, MARKA AVM’de 220, Axis Kağıthane’de 110, Metrogarden’da 147 mağaza bulunuyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, gayrimenkul sektörünün beraberinde alışveriş ve perakende sektöründe büyümeyi de getirdiğini belirterek, “Alışveriş merkezlerimiz kadar geleneksel alışveriş biçimi olan sokak çarşısında alışverişi, cadde konseptiyle ve çok daha modern mimarilerle hayata geçiriyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...