Evora İstanbul’da

Evora İstanbul’da

Ekonomi Haberleri

Evora İstanbul projesi hemen teslim son daireleri için düzenlediği kampanya ile yine kazanç vadediyor.

Teknik Yapı, 10 bini aşan nüfusa sahip Evora İstanbul projesindeki son 200 daire için müşterilerine ekstra bir avantaj paketi sunuyor. Bu kapsamda %75 oranındaki yasal konut kredisi faiz oranlarını, tüm projelerinde yüzde 0'a indiren firma, buna ek olarak % 25 oranındaki peşinatın %10'u sözleşme aşamasında, % 15'inin ise bir yıl sonra ödenmesine imkân tanıyor. Ayrıca alternatif ödeme planı isteyenler için peşin ödemelerde veya banka baz faiz oranları ile kredi kullanmak isteyenlere de % 12 indirim yapıyor.
Evora İstanbul projesinde oluşturdukları küçük şehir hayatına değinen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Çoğu Marmara Denizi'ne nazır 5.000 konut, spor sahaları, yüzme havuzları, 100'den fazla mağaza, sağlık merkezleri, eğitim kurumları ile Tuzla'nın en yüksek tepesinde konumlanan Evora İstanbul, bir taç gibi parlıyor. TEM ve E-5'le merkeze, Sabiha Gökçen'le dünyaya bağlanma şansına sahip olan Evoralılar, çok yakın zamanda metro ve Marmaray'la işlerine de gidebilecek” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...