YotaPhone Türkiye’de

Düzenleyen:
YotaPhone Türkiye’de

Ekonomi Haberleri

Dünyanın ilk çift ekranlı akıllı telefonu Yotaphone 2, Türkiye’de ilk defa satışa sunuldu.

ÖMER TEMUR

Telefon, ön tarafındaki AMOLED ekranının yanı sıra e-mürekkep ile çalışan arka ekran ile arama yapma, SMS, e-mail gibi temel fonksiyonlar ile üç gün boyunca şarj etmeden kullanılabiliyor. Güneşte ve yüksek ışıkta parlamayan elektronik kağıt teknolojisi ise 180 derece görme açısı sunarak kullanıcılara konforlu bir okuma sunuyor. Telefonun bir başka özelliği ise okuma modunda iken bataryayı tüketmiyor olması. YotaPhone 2, okuma modunda 100 saate kadar kullanım imkanı veriyor. Ayrıca, YotaPhone 2’nin ikinci ekranı sayesinde artık Facebook, Twitter ve Instagram bildirimleri gibi bizim için önemli bilgiler kişiselleştirerek kolay erişim sağlanıyor.
YotaPhone2'nin Türkiye'de 1.999 TL’den satışa sunulacağını belirten Yota Devices Orta Doğu ve Afrika Başkan Yardımcısı Abdul Karim Sawan, "Yota Devices için Türkiye potansiyeli çok yüksek ve değerli bir pazar. Tüketiciler ile YotaPhone arasında muhteşem bir birliktelik oluşacağına inancımız ve güvenimiz şimdiden tam” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...