İş adamlarına Hindistan daveti

Düzenleyen:
İş adamlarına Hindistan daveti

Ekonomi Haberleri

2 trilyon dolarlık gayri safi yurtiçi hasılası ile dünyanın en büyük 9'uncu ekonomisine sahip Hindistan, şubatta büyük bir iş etkinliği düzenleyecek.

Osman Çobanoğlu ANKARA
Ekonomi Bakanlığı, "Hindistan’da Yap" başlığıyla düzenlenecek bu etkinlikten, Türk iş adamlarının da istifade etmesini önerdi. Bakanlık tarafından bütün ihracatçı birliklerine gönderilen yazıda etkinliğin önemine değinildi. Yazıda, "Make in India" etkinliğinin Hint iş dünyası ve Hindistan’da iş yapmak isteyen diğer ülkeler tarafından büyük öneme sahip olduğu belirtildi. Elektrikli ve elektriksiz makineler, inşaat, oto yan sanayi, tekstil ve hazır giyim, enerji, gıda sanayi gibi birçok sektörde yatırım potansiyelinin olduğu da vurgulandı. Etkinlik kapsamında iş yapmayı kolaylaştırıcı tedbirler de uygulanacak. "Make in India" etkinliği, 13 Şubat ile 18 Şubat tarihleri arasında Hindistan’ın Mumbai şehrinde yapılacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...