HGS cezalarının affı yok

Düzenleyen:
HGS cezalarının affı yok

Ekonomi Haberleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım NTV'nin sorularını yanıtladı. Yıldırım, HGS cezalarıyla ilgili olarak "Cezaların affedilmesi, kaldırılması söz konusu değil" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım NTV'nin sorularını cevapladı. HGS cezalarıyla ilgili düzenleme hakkında konuşan Yıldırım, "2015 Nisan'ında cezalarla ilgili kanunda değişiklik yapıldı. O tarihten önce geçişlerde en uzak mesafeye ceza 10 kattı. O düzeltildi ama Nisan 2015'ten sonraki uygulama. Geriye de işlemesi lazım. Bu değişiklikle cezalar geçtiği mesafeye göre kesilecek. Yüksek gibi gözüken cezaların birçoğu önemli ölçüde rahatlayacak. Cezaların affedilmesi, kaldırılması söz konusu değil" dedi.
"OPERATÖRLERİN ORTAK HAREKET ETMESİ OLUMLU"
Yıldırım, 4.5G teknolojisine geçiş aşamasında operatörlerin ortak hareket etmesine ve beraber altyapı yatırımı yapmasına olumlu baktıklarını söyledi. Yıldırım "Beraber yatırım yapmalarına olumlu bakıyoruz ama iş başa gelince ortak hareket etmeye karar veriyorlar, bu da kolay olmuyor. Baştan hepsi ayrı ayrı altyapı yatırımları yaptıkları için zorluk mevcut ama zararın neresinden dönülse de kârdır. Ben destekliyorum bunu, zaten ayrı yatırım kaynak israfı" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...