Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkler geliştirdi dünya kullanacak

Düzenleyen:
Türkler geliştirdi  dünya kullanacak

Ekonomi Haberleri

Avrupa’nın en büyük bebek ve yetişkinlere yönelik hijyenik ürün üreticisi Ontex’in markası Canbebe, ön ve arka bariyerlere sahip yeni bebek bezi ile dünyaya açılacak.

Ontex Türkiye Genel Müdürü Burak Kayahan, 1200 anne ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda geliştirilen yeni ürünün, ihracata ivme kazandıracağını belirterek, "Bebek bezi pazarında 2012’den beri yüzde 50 üzerinde büyüme gösteriyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içinde de, sektörün 2 katı bir büyüme öngörüyoruz” dedi. Ontex Orta Doğu ve Kuzey Afrika Genel Müdürü Özgür Akyıldız da Ontex Grubu’nun bebek bakım, hijyenik ped ve yetişkin bakım kategorilerinde dünyada ilk 5 içinde yer almayı hedeflediğini belirtti. Ontex bünyesinde Fas’tan Pakistan’a uzanan 59 ülkenin Türkiye’den yönetildiğine dikkat çeken Akyıldız “100 milyon dolarlık ihracat hacmimizle Ontex’in tüm ülke pazarları içinde stratejik önemimizi koruyoruz” dedi. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...