Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TCDD'den bayram için indirimli tarife

TCDD'den bayram için indirimli tarife

Ekonomi Haberleri

Devlet Demir Yolları'ndan bayramda indirimli seyapat müjdesi geldi. Ramazan Bayramı'nı kapsayan 5-7 Temmuzda seyahat edilmesi koşuluyla TrenKart sahibi yolculara YHT ve ana hat trenlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, indirimli kampanyanın 15 lira ve üzeri bilet alan TrenKart sahipleri için geçerli olacağı bildirildi. “Tam” tarifeden sadece tek yön bilet alan yolculara seyahat ücreti üzerinden yüzde 50 indirim yapılacak. İnternet üzerinden bilet alan ve niteliği gereği (genç, yaşlı, öğretmen gibi) farklı tarife indirimlerine tabi olan yolcular 'tam' tarifeyi seçtiklerinde bu kampanyadan faydalanabilecek. Kampanya kapsamında alınan biletlere ayrıca bir indirim yapılmayacak. Gidiş/dönüş bileti almak isteyen yolcular, gidiş ve dönüş için ayrı ayrı işlem yaparak bilet aldıkları taktirde kampanyadan yararlanabilecek. Kampanya, gişelerden ve yolcu.tcdd.gov.tr adresi üzerinden yapılan satışlarda uygulanacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...