Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ev’lenme ayı başlıyor

Düzenleyen:
Ev’lenme ayı başlıyor

Ekonomi Haberleri

Emlak Konut GYO çatısı altında bir araya gelen müteahhitler elini taşın altına koydu. Emlak Konut GYO, sektörün hain kalkışmadan etkilenmemesi için 30 proje ortağı ile geliştirdiği bir aylık kampanyalı satışı yarın başlatıyor.

Necmi ÇİÇEK

Vatandaşın ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürecek şekilde projelendirilen kampanya; yüzde 20 peşin (1 yıl içinde ara ödeme yüzde 10, toplamda peşin yüzde 30),  9 yıl (108 ay) 0.70 faiz oranı ya da yıllık bazda Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) artışı, peşin alımlarda yüzde 20 indirim oranını kapsıyor. Vatandaşlarımızın her şeyin en iyisini hak ettiğini belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Proje ortaklarımızla geliştirdiğimiz bu kampanya piyasalara canlılık getirecek” dedi.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya Emlak Konut’un geliştirdiği ve 30 projenin yer aldığı kampanyaya destek verdi. Emlak Konut çatısı altında gerçekleştirilen  kampanyanın kaçırılmaycak bir fırsat olduğunu belirten Süleyman Çetinsaya; “Emlak Konut’un yaptığı kampanyayı çok olumlu buluyoruz. Böyle bir kampanyanın Emlak Konut tarafından başlatılması ve İstanbul’da bulunan 30 projenin içinde yer aldığı sektör temsilcileriyle birlikte uygulamamız büyük önem taşıyor. Şu anki satışların yaz dönemine gelmesi ve yaşadığımız olumsuz hadiselerden sonra yatırımcı ve daire sahibi olmak isteyenler için bu kampanyayı bir fırsat olarak görüyoruz. Kampanya  yarın başlayıp 31 Ağustos’ta bitecektir. Yatırımcılar olarak bu kampanyaya toplam projenin yüzde 20’lik kısmını kontenjan olarak ayırdık. Finansman ayağında ise konut alıcısından yüzde 20 peşin, yüzde 10 için de 1 yıl içinde ödeme kaydıyla toplamda yüzde 30 almış olacağız. Bir yıllık bu kısmı müteahhit ve yatırımcılar üstlenmiş olacak. Kalan 9 yıl (108 ay) Emlak Konut tarafından kredilendirilmiş olacak. Bu ödeme planı da açıklandığı gibi yüzde 0.70 faiz oranı ya da yıllık TÜFE bazında gerçekleşecektir. Emlak Konut ile yaptığımız anlaşmamızın kapsamı bu şekildedir. Düzenlenen kampanyanın moral açısından, yatırımcılar açısından, ev sahibi olmak isteyenler açısından iyi bir fırsat olacağı kanısındayım. Bu kampanya ekonomimize cansuyu, yatırımcıya ise hayallerine kavuşma imkânı sunacaktır”dedi.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...