Turkcell’de 360 derece eğitim dönemi

Düzenleyen:
Turkcell’de 360 derece  eğitim dönemi

Ekonomi Haberleri

Kurum içi eğitimlerde sanal gerçeklik (VR) dönemi başlıyor. Sanal gerçeklik gözlükleri ve 360 derece görüntü teknolojilerini yeni işe aldığı çalışanları için hazırladığı ‘’GNCYTNK Oryantasyon Programı’’nda kullanan Turkcell Akademi dünyada bir ilki gerçekleştirdi.

Turkcell’deki ilk eğitime Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, Genel Müdür Kaan Terzioğlu, Genel Müdür Yardımcısı Seyfettin Sağlam ve Turkcell Akademi Grup Başkanı Banu İşçi Sezen katıldı. Banu İşçi Sezen program kapsamında 165 kişiye eğitim verileceğini belirterek, "Turkcell teknolojilerinden oluşan tanıtım turunu 360 derece çekilen 5 dakikalık video ile deneyimleme imkanı sunduk. Bu sayede aramıza yeni katılan çalışanlarımız, sanal ortamda Turkcell’in mağazasını ve çağrı merkezini ziyaret ederek müşteri deneyimi yaşarken çekim noktası ve teknoloji merkezlerini de deneyimleme fırsatı buldu" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...