Operatörlerden tatil fırsatları

Düzenleyen:
Operatörlerden tatil fırsatları

Ekonomi Haberleri

GSM operatörleri sadece tarifelerde değil, tatil harcamalarında da müşterilerini rahatlatacak fırsatlar sunuyor.

Türk Telekom Prime müşterileri, sıcak yaz günlerinde Bodrum ve Çeşme’de popüler plajlarda, giriş ve konaklama hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek. Prime müşterileri, Bodrum’da Xbeach ve Kumm Beach, Çeşme’de Spiaggia Grande, Fly-inn Beach ve Madeo Beach girişlerinde, hafta içi ve hafta sonu yüzde 50 indirim imkânı bulacak. Öte yandan Bodrum’da Kuum Otel ve Bella Sombra Otel konaklamalarında yüzde 10 indirim, Çeşme’de Before Sunset Bungalows hafta içi konaklamalarında yüzde 25, hafta sonu konaklamalarında ise yüzde 10 indirim yapılacak.
Öte yandan Vodafone Red aboneleri de Çeşme ve Bodrum’da popüler restoranlarda yüzde 15’e varan, seçkin plajlarda da yüzde 50 indirimden yararlanabilecek. Müşteriler, ulaştıkları yerde Budget’tan yüzde 50 indirimle araba kiralayabilecek. Ayrıca Hotels.com’dan yüzde 10 indirimli rezervasyon yapabilecek.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...