200 bin işçinin zam heyecanı

Düzenleyen:
200 bin işçinin zam heyecanı

Ekonomi Haberleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu, kamuda toplu sözleşme görüşmelerine ilişkin, “İnşallah pazartesi (bugün) saat 11.00’de Başbakanımızın başkanlığında, Türk-İş Başkanı’mız ve bizler, yaklaşık 200 bin işçimizi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin imza törenini yapmış olacağız” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu, kamuda toplu sözleşme görüşmelerine ilişkin, “İnşallah pazartesi (bugün) saat 11.00’de Başbakanımızın başkanlığında, Türk-İş Başkanı’mız ve bizler, yaklaşık 200 bin işçimizi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin imza törenini yapmış olacağız” dedi. Yaklaşık 1,5 aydır toplu sözleşme konusunda yoğun bir mesai yaptıklarını ifade eden Bakan Müezzinoğlu, çalışmaları büyük bir olgunluk noktasına getirdiklerini belirtti. Türk-İş Başkanı’na ve sendika başkanlarına teşekkür eden Müezzinoğlu “İşçilerimizin enflasyona karşı korunması, enflasyona ezdirilmemesi, mümkünse enflasyonun üzerinde bir artışı sağlayabilmek adına, onların taleplerini karşılama gayreti içinde olduk. İnşallah rakamları Başbakanımız kamuoyuna duyuracak” şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...