Öğrencilere okula dönüş hediyesi, ücretsiz internet 13 liraya tablet

Düzenleyen:
Öğrencilere okula dönüş hediyesi, ücretsiz internet 13 liraya tablet

Ekonomi Haberleri

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone okula dönüş kampanyalarıyla ücretsiz internet imkânı sunuyor. İnternetin yanı sıra okul alışverişinde indirim fırsatı da yakalayan öğrenciler ayda 13 TL taksitle tablet sahibi oluyor

Ömer TEMÜR - Öğrenciler uzun bir yaz tatilinin ardından yarın dersbaşı yapacak. 17 milyondan fazla öğrenci sıraları dolduracak. Yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanan öğrenciler ve aileleri için indirimli kampanyalar düzenleyen GSM operatörleri ise okul hediyesi olarak ücretsiz internet veriyor. Türk Telekom, “Önce Türk Telekom’a Sonra Okula” kampanyasını kapsamında üç ay boyunca ücretsiz internet imkânı sunarken öğrenciler, Hedefim İngilizce, Buki, HızlıGo, Kayıp Sesler Ülkesi ve TEDdy’s Ready gibi zengin içerikli interaktif eğitim paketlerine ücretsiz sahip oluyor. Bunun yanı sıra öğrenciler ayda 13 TL’ye Reeder M7+, ayda 101 TL’ye Lenovo Ideapad 310 bilgisayar ve ayda 10 TL’ye Canon E464 yazıcı sahibi oluyor. Ayrıca Türk Telekom’un firmalarla yaptığı iş birliği kapsamında müşteriler “Kalemlik.com” sitesinden yapılan kırtasiye alımları ile Levi’s mağazalarında yüzde 15, Dockers mağazalarında yüzde 20, Panço mağazalarında yüzde 15, Ayakkabı Dünyası’nda yüzde 15 indirim fırsatı yakalıyor. Türk Telekom’un yeni eğitim döneminde sunduğu avantajlar bununla da sınırlı değil. Çocukları farklı şehirlerde eğitim gören aileler ile çocukları arasındaki gönderi ihtiyacına çözüm olabilmek için yıl boyunca MNG Kargo’dan yüzde 30 indirimle yararlanabiliyor. 

50 TL’LİK HEDİYE ÇEKİ
Turkcell Superonline da yeni eğitim öğretim dönemi için öğrenci ve velilere özel çifte kampanya düzenledi. Yeni kampanyayla Superonline kullanıcıları evlerinde fiber internet deneyimini ilk 3 ay ücretsiz yaşarken, 36 aya varan taksit ve tarifelere ek ayda sadece 59,95 TL’den başlayan fiyatlarla iPad sahibi oluyor. Yıl sonuna kadar sürecek kampanya sayesinde modem dâhil 69,90 TL’den başlayan fiyatlarla Superonline fiber kalitesinde limitsiz 100 GB Adil Kullanım Nokta’lı (AKN) paketi alanlar fatura sürprizi de yaşamayacak. Ayrıca aktivasyon ve kurulum ücreti ödemeyecek.
Vodafone ise okul telaşı yaşayan ailelerin bütçesine destek olacak yeni bir ev interneti kampanyası geliştirdi. Eylül ve ekim aylarında geçerli olacak yeni “Vodafone Evde İnternet Okula Dönüş” kampanyasıyla, Vodafone’a gelen ailelerin internet masraflarının yarısını Vodafone karşılayacak. Vodafone ayrıca, aileler için A101’den 50 TL’lik hediye çeki de verecek. Aboneler, “Vodafone Evde İnternet Okula Dönüş” kampanyasından ayda 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla faydalanabilecek.

Bilgisayar alımında %35’e varan indirim 
Mediamarkt, okul dönemine özel ürünlerinde yüzde 35’e varan indirime gitti. 20 Eylül tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında tüketiciler, LENOVO IdeaPad 320 dizüstü bilgisayarları 2399 TL yerine 1899 TL’ye, Apple MQD32TU/A Macbook Air’lar 4599 TL yerine 3999 TL’ye ve Asus E402SA-WX166T N3060 4G 128G W10 dizüstü bilgisayar 1399 TL yerine 1099 TL’ye sahip olabiliyor. Ayrıca Samsung Galaxy S7 akıllı telefonlar 2999 TL yerine 2399 TL’ye, Lenovo K6 akıllı telefonlar 999 TL yerine 799 TL’ye, Samsung SM P580NZ tabletler 1199 TL yerine 899 TL’ye ve Apple MPGT2TU/A iPad 32GB iPad’ler 1599 yerine 1399 TL’ye satışa sunuluyor. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...