HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yatırıma geliyorlar

Düzenleyen:
Yatırıma geliyorlar
RLI Connect , Haber

Ekonomi Haberleri

RLI Connect Yönetim Kurulu Başkanı Jayne Rafter, küresel yatırımcıların Türkiye’nin özellikle tasarım gücü ve hızlı üretim kapasitesinin farkında olduğunu belirterek “Büyük bölümü Türk markaları ile iş birliği yapmak için fırsat kolluyor” dedi.

Cabir Turğut 

Dönüşümlü olarak 2012’den bu yana Londra ve Dubai’de gerçekleştirilen dünyanın önemli perakende organizasyonlarından “RLI CONNECT” bu defa İstanbul’da düzenlenecek. Küresel markalar ve alışveriş merkezi (AVM) yatırımcıları, bu etkinlik için 24-25 Ekim 2017 tarihlerinde Beşiktaş Vodafone Park’ta bir araya gelecek. Avrupa, Akdeniz, Kuzey Afrika, Körfez, Orta Doğu, Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu gibi dünyanın birçok bölgesinden marka, AVM yatırımcısı, proje geliştiricisi ve servis sağlayıcısı, 2 binin üzerinde “B2B görüşme” ile yeni iş birliklerine adım atacak. Uluslararası perakende sektörünün yakından takip ettiği organizasyona ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan İngiltere merkezli RLI Connect Yönetim Kurulu Başkanı Jayne Rafter, küresel yatırımcıların Türkiye’nin özellikle tasarım gücü ve hızlı üretim kapasitesinin farkında olduğunu söyledi. 
Rafter “Büyük bölümü Türk markaları ile iş birliği yapmak için fırsat kolluyor. İçeride gücünü kanıtlayan markaların da uluslararası arenaya çıkma gibi bir planlarının olduğunu biliyoruz” dedi. Trilyonlarca dolarla ifade edilen devasa sektörün bütün taraflarını buluşturarak, yeni fırsat kapıları açma hedefiyle yola çıktıklarının altını çizen Rafter, böylelikle Türk markalarının yurt dışı açılımlarına da hız kazandıracaklarını bildirdi. Etkinliğe dünya çapında yüzlerce AVM’si bulunan 20 yatırımcı ile yerli ve yabancı 100’ün üzerinde markanın katılım sağlayacağı bilgisini veren  Jayne Rafter “Önceki organizasyonlarımızda siyasi nedenlerle İran, Katar ve İsrail’in katılımında sorunlar yaşanıyordu. 3 ülke ilk kez İstanbul’da aynı organizasyonda bir arada olacak” diye konuştu.

YURT DIŞINA AÇILIRKEN MARKALARA IŞIK TUTACAK
RLI Connect Türkiye Temsilcisi ve World Brands Consulting Kurucusu Ekrem Utku da Türkiye’nin küresel ölçekte markalar çıkarma hedefinin olduğunu ve organizasyonun yerli perakende sektörüne yeni ufuklar açacağını söyledi. Organizasyona katılan firmalara istedikleri kurumlarla online ya da yüz yüze görüşme fırsatı verileceğini anlatan Utku “Markalarımızın önemli bir kısmı son dönemde yurt içinden çok yurt dışında büyümeye odaklanmış durumda. RLI Connect ile biz onlara yurt dışına açılım konusunda ışık tutmaya çalışacağız. Kendilerini küresel AVM yatırımcıları ve franchise grupları ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...