Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eskişehir'de gençlerin eğitim aşkı

Düzenleyen:
Eskişehir'de gençlerin eğitim aşkı

Ekonomi Haberleri

Eğitim aşkı metrelerce kuyruk oluşturdu... Eskişehir’de Tepabaşı Belediyesi’nin açmış olduğu ücretsiz kurslara akın eden öğrenciler sokaklara sığmadı.

Yaklaşık 200 metre boyunca uzanan kuyruk gençlik merkezinin bulunduğu Üniversite Caddesi üzerinden başlayarak, bir arka sokağına kadar uzandı. Açılan ücretsiz kurslara kayıt yaptırmak için sabahın erken saatlerinde 19 Mayıs Gençlik Merkezi’ne gelen gençler, Eskişehir’in sabah soğuğuna aldırış etmeden uzun süre bekledi. Dil kursundan, karakaleme;  savunma sanatlarından sabun tasarım atölyesine kadar birçok dalda eğitim veriliyor. Kurslar, 2 Ekim tarihinde başlayacak. Osmangazi Üniversitesi’nde öğrenci olan Zeynep isimli öğrenci “Ben kara kalem için geldim. Arkadaşlarım savunma sanatları için geldiler. Daha önce bayağı sırada bekledim. Hiçbir zaman o şans bana gelmedi. Bu sene umarım olacak” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...