BIST
9645.02
%-0.5
(-48.44)
Dolar
32.5914
%0.23
(₺0.08)
Euro
34.8344
%0.46
(₺0.16)
Sterlin
40.4726
%0.76
(₺0.31)
Altın
2502.964
%-1.81
(-₺46.07)
Bitcoin
$66181
%-0.55
Ethereum
$3167.8
%-0.76
AVAX
38.31
%-2.54
 - Tarih belli oldu, akaryakıtta tabela değişiyor
5 saat 56 dakika önce

Motorine indirim geliyor! Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

23-24 Nisan güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzin ve motorine indirim ya da zam var mı? Petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle akaryakıta indirim göründü. 25 Nisan Perşembe gününden itibaren motorinin litresi 1 lira 40 kuruş ucuzlayacak.
 - IBAN'la para transferine yakın markaj, ağır cezası var
6 saat 15 dakika önce

Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN ihbarları Maliye'yi kilitledi

Ekonomi yönetiminin IBAN denetimlerini artırmasının ardından Maliye'nin telefonlarını kilitledi. IBAN'la tahsilat yapanlar, hesaplarını başkalarına kiraya verenler ve IBAN hesaplarını yakınlarına kullandıranlar ihbar ediliyor. Birçok kişi vergi cezasından kurtulmak için bu yolu izlerken, Yeminli Mali Müşavir Abdullah Tolu konuyla ilgili merak edilenleri anlattı.
 - Sürücüler dikkat! Trafik sigortasında yeni dönem
7 saat 39 dakika önce

Sürücüler dikkat! Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı artık...

Trafik sigortalarında yeni dönem mayıs ayında başlıyor. Zam hesabı değişti. Zamda üst sınırı maliyet endeksine göre belirlenecek.
 - Türk çileğini Avrupalı bizden ucuza yiyor
13 saat 6 dakika önce

Türk çileğini Avrupalı bizden ucuza yiyor! Yurt dışına 50, yurt içine 70 TL

Anadolu topraklarında üretilen Türk çileğini Avrupalı daha ucuza yiyor! Hatay’da çilek hasadı başladı. Üreticiler, yurt dışına kilosu 50 liradan gönderdikleri, çileği, iç piyasaya 70-80 liradan veriyor.
 - Meslek liselilerden ekonomiye ayak izi
13 saat 7 dakika önce

Türkiye’nin “ayakkabıcılık” eğitimi verilen tek okulu! Meslek liselilerden ekonomiye ayak izi

Türkiye’nin “ayakkabıcılık” eğitimi verilen tek okulu olan TASEV Ayakkabı ile Seraciye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ayakkabının tasarımından imalatına kadar her şey öğrencilere aktarılıyor.
 - Leonardit dopingi
13 saat 36 dakika önce

Tarımda gübrenin alternatifi! Leonardit dopingi

Gübrenin alternatifi olarak bilinen leonarditin tarımda kullanımı hızla artıyor. Yıllık 3 milyar dolarlık gübre ithalatı yapan Türkiye, leonardit kullanımı ile cari açığı azaltmayı hedefliyor. Uzmanlar “Gübreye göre çok daha verimli olan bu ürünü Avrupa’da birçok ülke kullanıyor. Kömürün ham hâli olarak bilinen leonardit, hem yerli oluşu hem de fiyat avantajı ile iyi bir seçenek” diyor.
 - Türkiye ve dünyada 23 Nisan coşkusu
15 saat 51 dakika önce

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den Türki çocuklara 23 Nisan mesajı: Atatürk'ün Türk çocuklara emaneti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Türki Cumhuriyetler'den gelen çocukları ağırladı. 23 Nisan gününü çok önemsediklerini söyleyen Tekin, "Atatürk bağımsızlığımızı Türk çocuklarına emanet etti" dedi.
 - Bakan Işıkhan'dan çiftçilere müjde
18 saat 20 dakika önce

Bakan Işıkhan'dan çiftçilere müjde! Primlerin 7200'e düşürülmesi için çalışma yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bugün 13. Çalışma Meclisi için Türkiye Ziraat Odaları Birliğini (TZOB) ziyaret etti. TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar ile görüşen Işıkhan, çiftçilerin prim ödeme gün sayısının ise 7 bin 200'e düşürülmesi için çalışma yapılacağını söyledi.
 - Altın sert düştü! Alım için fırsat mı?
21 saat 26 dakika önce

Altın sert düştü! Alım için fırsat mı?

Altında son dakika! 22 Nisan altın fiyatı serbest piyasada %2 gerileyerek 2445 TL’yi, ons altın da %2,25 değer kaybıyla 2340 doları gördü. Ortadoğu’da jeopolitik tansiyonun düşmesi kâr satışlarını hızlandırdı. Güçlü dolar baskısının ons altında fiyatlanmaya başladığını aktaran analistler; orta-uzun vadeli beklentilerin pozitif olduğunu, düşüşlerin kademeli alım olarak değerlendirilebileceğini aktarıyor. 
 - IBAN’a para gönderirken dikkat! Borçlu çıkabilirsiniz
22 saat 22 dakika önce

IBAN'a para gönderirken dikkat! Uzmanlar uyardı, borçlu çıkabilirsiniz

Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri İBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, Bankacılık ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu Avukat Emin Saygın, vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.
Sona Git
Döviz Çevirici