45 güne bedel efsane cuma

45 güne bedel efsane cuma

EKONOMİ Haberleri

22 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de başlayacak Efsane Cuma’da, 550 milyon adet ürün yüzde 50’ye varan indirim oranlarıyla müşteriyle buluşacak.

ÖMER TEMÜR

Hepsiburada, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Efsane Cuma ile yeni bir rekora hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl 252 milyon liralık satış yapan firma 15 bin iş ortağıyla birlikte 1 gün içerisinde 45 günlük satış hedefliyor.  ABD’de Black Friday ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Efsane Cuma, 22 Kasım Perşembe saat 20.00’de başlayacak ve 24 Kasım saat 12.00’ye kadar devam edecek. Söz konusu günde 30’dan fazla kategoride, 550 milyon adet üründe yüzde 50’ye varan indirimler müşterilerle buluşacak.  

BİN KİŞİYE EK İSTİHDAM
Bütün hazırlıklarını tamamlayan Hepsiburada, operasyonlarını 100 bin metrekarelik akıllı merkezden yönetecek. Operasyonlarda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için 300’den fazla IT uzmanı görev yapacak. Binden fazla üniversite öğrencisine de istihdam imkânı sağlayacaklarını ifade eden Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan “Hepsiburada çalışanları ve iş ortaklarından oluşan 50 bin kişilik dev bir ekip; tedarik sürecinden operasyonlara, pazarlamadan teknolojiye kadar uzanan süreçlerde müşterilere efsane bir gün yaşatmak için seferber olacak. O gün Türkiye’nin 82 ilinde sevkiyat yapılacak. Toplam 6.660 kargo şubesi, 17.000 araç ve 63.500 personel ile bütün Türkiye’ye dağıtım planlanıyor” dedi.
Geçen yıl düzenledikleri Efsane Cuma’da bir gün içerisinde 12 milyon ziyaretçi ve 252 milyon lira gelire ulaştıklarını dile getiren Erturan, bu yıl 20 milyon ziyaretçi hedeflediklerini söyledi. Erturan “45 günde gerçekleştirdiğimiz satışı bir günde yapmayı hedefliyoruz. Bu sene daha önce bir e-Ticaret platformunda müşterilere hiç sunulmamış, heyecan uyandıracak sürpriz ürünleri efsane fiyatlarla sunacağız. Müşterilerimizin; ‘indirime girse de alsam’ diye düşündüğü ürünleri alacağı gün ‘Efsane Cuma’ günü olacak. Biz bugünü Hepsiburada olarak ‘Yılın En Avantajlı Günü’ ilan ettik. Tüm müşterilerimizi sepetlerini şimdiden hazırlamaya ve Efsane Cuma Günü yapacakları fırsatlarla dolu alışverişin keyfini çıkarmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

CEPTE 2 BİN LİRAYA YAKIN İNDİRİM
Efsane Cuma’da cep telefonlarında 2 bin liraya kadar, elektronik ürünlerde ise 3 bin liraya kadar indirimler uygulanacak. Bunun yanı sıra ev, arsa ve motosiklet satışı yapılacak. Tüketiciler İstanbul Avrupa Yakası’ndan daire Ankara’dan arsa alma fırsatı yakalayacak. Bu kapsamda iki milyon metrekare arazi parsel parsel satışa çıkacak. Arzu eden müşteriler aldıkları arsa parsellerinde, Efsane Cuma’ya özel fiyatlarla sunulacak prefabrik evlerini satın alıp inşasını gerçekleştirebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...