Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

SELF İSTANBUL’DA gurbetçilere özel kampanya

Düzenleyen:
SELF İSTANBUL’DA gurbetçilere özel kampanya

EMLAK Haberleri

Karden İnşaat, Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde konumlandırdığı projesi Self İstanbul’da gurbetçilere özel kampanya başlattı.

Merkezî lokasyonuyla yüksek yatırım potansiyeline sahip olan projede daireler 62 bin avrodan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerinde uygun ödeme koşulları sunan Karden İnşaat,  kârlı bir yatırıma sahip olmak isteyen gurbetçilere 0 faiz avantajının yanı sıra 870 avro taksitle ev sahibi olma imkânı sunuyor. Yurt dışında yaşayan vatandaşların yüzünü güldürecek avantajlı kampanya için son gün 31 Temmuz olarak belirlendi.

“KÂRLI BİR YATIRIM SUNUYORUZ” 
Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarından yoğun talep aldıklarını belirten Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz; “Hükûmetin gurbetçilere tanıdığı KDV avantajının ardından projelerimize olan taleplerde büyük artış oldu. Bu bölge hem yatırım hem de oturum için oldukça avantajlı bir noktada yer alıyor. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız için ülkelerinde yatırım yapmak için kolaylık sağlayan bu kampanya ile gurbetçilerimize kârlı bir yatırım imkânı sağlıyoruz.” dedi. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise Eylül 2019’da yapılacak.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...